PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Geert, Braun, Squint
Popis:
start 22:00
 
 
Remember House @ Radost FX
Remember House je party, která se i od svého vzniku minulý rok v září získává stále více příznivců. Poslední dva roky se nesou v rytmu hudebních odkazů 80. a 90.let a tak je zvyšující se zájem i o starší houseovou hudbu celkem pochopitelný. Podobné akce navštěvuje  v sousedním Polsku pravidelně 1500 lidí. U nás se nám asi o těchto číslech zatím může jen zdát, ale taková je již Praha.
 
Každopádně se tato party zařadila k těm nejlepším u nás a pokud jde o atmosféru jen těžko by jsme hledali nějakou, která by snesla srovnání. Stará muzika měla vždy své kouzlo a nejinak je tomu i v případě její elektronické kolegyně.

Tentokrát se můžete těšit na DJe, který tu prožil mnoho let právě v době, kdy se house music u nás těšila své největší oblibě. I tato doba měla svoje vyvolené a jedním z nich byl i belgičan GEERT. Starší klubeři si budou jistě toto jméno pamatovat, mnohým z nich se stal i dobrým kamarádem a pařmenem. Jeho hudební sbírka je vskutku okouzlující a nezadá si ani se skvělou mixovací technikou. GEERT byl vždy zárukou skvělé zábavy a po mnoha letech máte šanci to ocenit. Společně s ním vystoupí samozřejmě naše legenda DJ Loutka, dále DJ Braun a DJ Squint.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016