PARTYINFO

 

ELECTROBEATZ 2

Datum konání:
05.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Pawlinskij, Leclerc, Lucky Luke
Popis:
vstup zdarma
 
 
Electrobeatz v pražském klubu XT3
Po pěti měsících se do pražského XTéčka vrací večírek Electrobeatz. Již tuto sobotu na něm zahraje DJ Pawlinskij z Prahy se svými hosty DJ Lucky Lukem z Domažlic a DJ Leclercem z Plzně. Samotný název Electrobeatz napovídá stylové zaměření večírku, nebude však od věci přiblížit si jednotlivé djs:
 
DJ Pawlinskij ve svých setech pluje na vlnách minimalu a electra, má slabost pro experimental, acid a techno, dokáže však vystřihnout i parádní houseový set. Věnuje se vlastní produkci a remixům.

DJ Lucky Lukea lze stále ještě považovat za "mladou krev" chodské scény. Začínal s tribal technem, pak našel zálibu v breakbeatu, který kombinuje s aktuálním electrohouseovým zvukem, ale jak sám říká, škatule neřeší a snaží se hrát pestré nadupané věci, které lidi baví a zvedají ze židlí.

Již přezdívka DJ Leclerca evokuje jeho slabost pro francouzskou scénu - v jeho kufru lze najít jak desky klasiků Daft Punk, tak jejich nynějších nástupců především od labelů Ed Banger, Kitsuné nebo Ecler-O-Shock. Svůj styl popisuje jako řízné electro na houseovém základu s dotekem nu-rave.

Zbývá už jen dodat, že vstup na akci je zdarma, tak neváhejte a vyražte se v sobotu pobavit do žižkovského XT3!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016