PARTYINFO

 

PIRATE JAM 2

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Korrsár, Creatiw Crew, Target Crew, Johny Blazen,
Mcs Romanek & D.K.
Info:
http://www.xt3.cz...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Druhý XT3 hiphop battle o 1000 korun
V pátek 25.1. se uskuteční druhý XT3 hiphop battle o 1000 kč!  Tuto cenu si odnese nejlepší kapela, která předvede nejoslnivější výkon a o svém umění přesvědčí jak tak diváky. Večerem bude provádět cRoNiK, který je taktéž hlavním organizátorem battlu.
 
Vítěze určí tříčlená porota, v jejímž složení bude např. zvukař XT3 a hudebník Marek Zelený, jeden člen bude náhodně vybrán z diváků. Porota bude nejen posuzovat kvalitu písniček, ale také provedení na koncertě,  sehranost, texty, preciznost a show. Pořadí kapela bude stanoveno losem, každý soutežící má vyhražený čas vystoupení maximálně 30 minut. Do battlu budou nasazeni vítěz minulého XT3 battlu, kapela Creativ crew a kapela Korrsár, která stála u zrodu nové hiphopové xtéčkové scény.

Přihlásit do XT3 hiphop battlu se může každá hiphopová kapela nebo vokáloví sólisti (NE Dj´s či beatbox) do 18.1.2008, a to na telefoním čísle 773131963. Upozorňujeme, že na pozdější přihlášky či přihlášky na místě nebude brán zřetel. Po soutěžní části bude hrát dj Benny.

Vstup na tento lednový battle je vyjímečně zdarma, tak neváhejte a přijďe shlédnout nové talenty.
Další informace či novinky najdete na adrese www.xt3.cz/hiphop

Hodně štěstí a výhru nejlepším, přeje XT3 a cRoNiK
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016