PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
Tráva, Airto, Manio, Marcus Cooper, Adam Cloud
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Havana Club ve Zlíně bude pěkná divočina
Jen pár dní před Vánocemi se partypeople ve Zlíně budou moct pořádne vyřádit na party s Havanou! Obuvnická metropole zažije ve sportovní hale Novesta vyvrcholení celorepublikového turné se skvělým kubánským rumeme Havana Club. Pátek 21. prosince bude výzvou pro nejlepší místní barmany, kteří si to rozdají v míchání koktejlů z jednoho nejoblíbenějších světových alkoholů. Kdo jich namíchá více? To už záleží na šikovnosti a návštěvnících party.
 
"Bude to poslední letošní akce s Havanou, ve Zlíně můžou čekat pěknou divočinu," říká spoluorganizátor party Manio. Asfaltové desky úderem 21. hodiny roztočí sestava předních českých djs v čele s legendárním Trávou a nestory Maniem a Airtem, Adamem Cloudem. Z domácích jezdců nastoupí Marcus Cooper.

Barmanská soutěž není jediné lákadlo na party. V exkluzívní "smoking D lounge" zóně bude celou noc probíhat soutěž o iPod a trendy zapalovače! Tak se tam nezapomeňte stavit. Příjemným zpestřením každé akce je taky kvalitní zvukový a světelný park doplněný o vychytané videoprojekce.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016