PARTYINFO

 

SILVESTROVSKÁ ZLOMENICE

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
MKS (drumandbass.cz), Ozone (eastek.org), Maraki (tzx, sk), X.morph, Blulajta, Helmut, Vje, Holder (redrum), Hrr.nec (basstillbeat), Wosa (skunkfunk, sk), Ichiman (respekt vibration, sk), Amma, Kumite, Parabot & Kotlyk (pohon.cz)
Popis:
vstup 130/180 czk
 
 
Silvestrovské zlomenice v brněnském Favál Music Circusu
To, že jsou tady opět po roce svátky vánoční, a že to klasické přežírání, rodinné setkávání, obdarovávání a zevlování u televize vyústí do oslav příchodu nového roku, je všem jasné. Horší už to možná bude s odpovědí na otázku, která se asi všem vkrádá do hlavy, a to kde tento večer v roce strávit? Vězte, že s tou odpovědí to zas tak hrozný nebude! My vám ji totiž teď prozradíme…
 
Stejně jako loni se na Favál vrací silvestrovská party, se kterou proletíte do začátku nového roku ani nebudete vědět jak. Na dvou stage-ích se během noci vystřídá celkem 15 djs a 1 vj:). K poslechu a tanci se bude hrát drumandbass, breakbeat, reggea, dubstep a další příbuzné styly. Nebude chybět ani silvestrovské občerstvení pro všechny zdarma v podobě chlebíčků, jednohubek a dalších pochutin. Připočítejte stylové dekorace, šampáňo za kilo a snad také nějaké to půlnoční překvápko a máme tu parádní akci na které by byla škoda chybět.
   
A teď to nejdůležitější, kdo že se postará o hudební zážitek? Budou to djs jak pro Brno známí dobře, tak méně dobře, ze západu i z východu…

MKS (Drumandbass.cz), Ozone (eastek.org), Maraki (TZX, Sk), X.morph, Blulajta, Helmut, Vje, Holder (Redrum), Hrr.nec (Basstillbeat), Wosa (Skunkfunk, SK), Ichiman (Respekt Vibration, SK), Amma (Boskovice), Kumite, Parabot a Kotlyk (Pohon.cz). Projekce bude mít v režii Vj Windmill.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejích v Indies (ulice Poštovká, Brno), BKC (Běhounská, Brno) a na Favále za pouhých 130,-. Na místě v den akce za 180,-.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016