PARTYINFO

 

SHUK´N´DENC

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
BabyPuch, Electronic Bitches DJs (Funk Halen, Romano Porni, Trick)
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Shuk´n´Denc v brněnském Perpetuu
Dva emo rapoví zpěváci s příchutí českého popu 90 let zpívající česky v Perpetuu ? Ano v době kdy 1.djská liga českého národa a jejich repertoár se až na vyjímky propadá do 2.ligy, a s atmosférou na tanečních parketech tak hustou jen očekáváním co bude dál, je ten správný čas vám představit 2 Singles.
 
Dvojku opuštěnou špatnými dívkami, jež na pravé straně přátelství, vzkazující ve svých textech, že každá holka co jejich hudbu poslouchá, ví o srdci kluka víc, než ty které udělaly tu chybu. 2 Singles nechali tančit své múzy v kotli životních zkušeností, rozpáleném v analogovém zvuku syntezátoru. Kluky, které ovlivnil například Robbie Wiliams, Bad & Breakfast a mezi jejichž přátele patří i tak uznávaní umělci jako je Take That, Steve Clarke, Michael Jackson, Reggie Solomon, si můžete vychutnat na jednom z vybraných pátků v klubu Perpetuum, pod názvem Shuk´n´Denc.

Nocí, kterou se bude linout Baby Puch, přesněji řečeno DJ BabyPuch se svým populary setem z Hradce Králové, jemuž jsme položili pár otázek a podáváme malou hudební ochutnávku, vás budou provázet brněnští Electronic Bitches DJ´s, partička s prízviskem electro cymbal & dirty disco, která vás tímto všechny zve 11.1.08  do music clubu Perpetuum v Brně. "A to je jako všechno… borci zpívající na playback,  bitchesky a jakýsi baby puch?"

Ne! Čeká vás příjemná atmosféra, vstupné 50,- Kč, welcome drink a šatna zdarma do kapacitního limitu a snad přijde i strejda Vidlička.

Rozhovor s BabyPuchem najdeš zde.

info links:
www.myspace.com/djbabypuch
www.myspace.com/2singles
www.myspace.com/electronicbitchesdjs
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016