PARTYINFO

 

LA FETE

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Philipp Blecha (cmyk/movimiento, at), MilanK., T.C.O., Bärf
Live:
D!rock
Popis:
vstup 50 czk
 
 
La Fete Au La Tourneé 2008 v Perpetuu
Na tento rok jsme pro všechny fanoušky kvalitní elektronické hudby z celé ČR připravili mini turné pod názvem La Fete Au La Tourneé 2008, na kterém bychom chtěli prezentovat večírek, jenž vznikl ve vídeňském klubu Renz a který se v současnosti přestěhoval do brněnského klubu Perpetuum. Naši posádku na všech zastávkách tohoto turné, které se dostane do různých koutů naší republiky, bude tvořit zdravé a živé jádro Tuzexxu, složené z djs MilanK., Bärf a majitele netlabelu Wazzotic Records, samotného T.C.O. Posádku doplní svým live actem D!Rock.
 
Celé turné odstartuje dne 19.01.2008 přímo ve svém residentním klubu, brněnském Perpetuu a jako speciální posila našeho týmu se na tomto startovacím dílu představí vídeňský Philipp Blecha z agentury Cmyk a MoviMiento. V dnešní době dostupnosti veškerých informací nemá příliš smysl jej tu sáhodlouze popisovat a vychvalovat jeho djskou a producentskou kariéru, ale jednoznačně doporučujeme navštívit Myspace stránku, kde je samozřejmě možnost poslechnout něco z jeho tvorby. Věříme, že jsme v této volbě nešlápli vedle a že má Blecha brněnskému publiku co nabídnout.

Další zastávky tohoto turné budou 16.02. ve Znojmě, 29.02. v Břeclavi, 07.03. v Liberci. Další místa a data jsou zatím v jednání, stejně jako jejich další djské obsazení. Budeme Vás o všem včas informovat.

www.tuzexx.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016