PARTYINFO

 

REDRUM PARTY

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Shamanix (psytech, uk), Bifidus Aktif (shadowbox.cz), Ix-Tremist & Krop-@tko b2b & Mc Ghandi (drtek.cz/rebellions.info), Tuffghan.di (rebellions.info), Calm, Karbous (ghetto.s.s)
Info:
http://www.drtek.cz
rider@email.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 70 czk, projekce, laser show, každý desátý host obdrží u vstupu malý dárek
 
 
Redrum party @ Pardubice Ponorka
Již tento pátek v Pardubické Ponorce vypukne další akce pod názvem Redrum party, sponzorovaná Kamikazem a partnerem Redrum rumem. Těšit se můžete na laser show, projekci od DarkFlama z PsyTechu, každý desátý host obdrží u vstupu malý dárek a navíc spousta zajímavých djs od dnb až po techno. Hlavní tahouni večera budou za dnb: Bifidus Aktif ze shadowboxu a za electro, techno: Shamanix hrající pod hlavičkou Psytech UK.
 

Za dnb, jungle, ragga jungle djs vystoupí:

Bifidus Aktif


Se o drum'n'bass zajímal několik let, ale až poté, co se dostal k psaní pro Shadowbox, ho známost s ostatními DJs v čele s Akirou nakopla k nastartování závislosti na shánění, kupování a honění vinylů na gramcích. Na přelomu let 2004/2005 si je začal osahávat a brzy na to už své placky roztáčel v klubech v západních Čechách a v Praze.

Za své tří leté DJské působení procestoval velkou část Čech a Slovenska a zahrál si i po boku několika světových DJských es. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles.

Nevěnuje se pouze hraní, ale píše články do časopisu X MAG, deníku Metro a je redaktorem serveru Partypeople.cz
Sety ke stažení:

Ix-Tremist b2b Krop- @tko + MC Ghandi.


Ix-Tremist začínající hrát od roku 2006 a Krop-@tko hrající od roku 2003, jsou členem Drtek crew, která vznikla 3.1. 2006 a má 14 členů. Tito hoši mají za sebou už několik vystoupení a nejsou to žádní amatéři a předvedou nám b2b set, který doplní MC Ghandi aka Tuffghan.di z Rebellions crew. MC se může pochlubit svým hudebním vzděláním, vystupuje i v rámci jiných projektů Mimoritmus

Profil a sety ke stažení Krop-@tko:
Profil a sety ke stažení Ix-Tremist:

TUFFGHAN.DI aka MC Ghandi


Raggajunglově zaopatřený talentovaný DJ z Rebellions crew, který má v oblibě Shy FX, Juju, Noisia, Hazard a Pendulum. Rebellios.info 

Za electro, techno djs:

SHAMANIX (PsyTech UK)


Shamanix hraje od přelomu let 2000/2001. Začínal v Olomouckém klubu Depo, vzory mu byli Kaisersoze a Rawent, se kterým několik let bydlel. Do roku 2004 hrál nekompromisní techno, od roku 2004 experimentuje s dalšími styly jako House, Garage, Minimal a Psytrance. V roce 2005 se nastěhoval do Uničova, kde se podílí na místní elektronické scéně jako organizátor a dj. Mezi oblíbené labely řadí Hydrophonic, Corb, Relic, Alliance, Conform, Minus. V letech 2002-2003 se podílel na seriálech parties Volumetric a Artifact, poté strávil cca 2,5 roku v klubu Depo, informace z této doby jsou sporadické. V roce 2007 úzce spolupracoval se soundsystémy Rebellions a Drtek, při pobytu v UK se stal členem labelu PsyTech z Bristolu.

Calm a Karbous Ghetto.s.s.


Pardubické Ghetto s.s. si pro Vás připravilo techno, electro sety s velmi kvalitními tracky. Jejich oblíbenci jsou Adam Beyer, Eric Sneo, Ian Void, Chris McCormack, Joye Beltram,Umek a další. Bude se na co těšit.

Profil Calm
Profil Karbous
Sety Karbous

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016