PARTYINFO

 

METROPOLIS: THE ONE & ONLY

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Mariánské Lázně - D-Club Dyleň
DJs:
Loutka (www.djloutka.com), Cubic (www.myspace.com/cubicdj), Alesh (www.djalesh.tachov.cz), One-half (www.djonehalf.com)
Info:
http://www.d-club.cz
alesbartos@centrum.cz
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 60 czk, poté 90 czk, lasershow, extra sound system
 
 
Metropolis @ The One & Only
V pátek 21.12.2007 na vás v mariánsko lázeňském D-Clubu Dyleň čeká předvánoční dárek - šesté pokračování úspěšné párty Metropolis, tentokrát s podtitulem The One & Only a máte se opravdu na co těšit. 
 
Hlavní hvězdou večera nebude nikdo jiný než jeden ze zakladatelů taneční scény v Čechách, technicky dokonalý legendární DJ LOUTKA (www.djloutka.com), který je pověstný svými dokonalými mixy plnými nálad a energie. Dalším hostem bude další pražská legenda DJ CUBIC, který hrál už snad ve všech českých a hlavně pražských klubech a festivalech. Dále se můžete těšit na rezidenty tohoto večera Aleshe (djalesh.tachov.cz) a One-halfa (www.djonehalf.com), kteří si pro vás připravili spousty novinek a klasických housových hitů. No a aby byl zvukový vjem co nejdokonalejší bude již tak kvalitní zvuk v klubu posílen o další 3kW, takže vás čeká celkem 7kW čistého zvuku, který se bude šířit po celém klubu.

Abyste si i vaše oči užili, budou v klubu instalovány 4 lasery o výkonu 2,5W, takže vás čeká multibarevná vizuální laserová show (www.svetlaseru.cz). Samozřejmostí jsou tentokrát i dekorace.

Otvíráme ve 21:00 a do 22:00 je vstupné 60,-, po 22:00 je vstupné 90,-. Čeká vás welcome drink a navíc prvních 50 lidiček dostane CD mix zdarma, takže přijít včas se vyplatí!!!  
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016