PARTYINFO

 

ENTRANCE

Datum konání:
01.03.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andy Moor (v tříhodinovém setu), Michael C (djmichaelc.com), TinTin

2nd stage - Lucas Hulan & Marwin Shamma
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 170 czk, na místě 230 czk
 
 
Michael C: "Na začátku března mi vychází singl Ghostship."
DJ Michael C vystoupí společně s Andy Moorem v sobotu v Roxy na své rezidentní party Entrance, tentokrát s podtitulem O2 Dance Music Awards Warm-Up. Michala jsme se zeptali na pár otázek souvisejících právě s anketou taneční hudby DMA...
 
Ahoj Michale, tak co je u tebe nového?

Tak teď je toho opravdu hodně, na webové adrese www.djmichaelc.com najdete kompletně nový web s ukázkami tracků, novými sekcemi a mnoho dalšího, web je konečně dostupný i v angličtině. Na začátku března mi vychází na novém českém labelu FS Music Records singl Ghostship a další releasy jsou na spadnutí. Stále každý týden vysilám radioshow Sunshine na Fun 1 Station a Protonic.SK. Moje rezidentní noc Entrance se kromě pražské Roxy usídlila také ve Fabricu v Ostravě.

Myslíš, že O2 DMA mohou pomoci Djovi v další kariéře?

Myslím, že částečně ano, spíše jde o to, že aby tě veřejnost k nějakému slušnému umístění zvolila, potřebuješ být aspoň trochu známý. Ale zcela jistě to nějaký pozitivní impuls znamená, jak v sebevědomí člověka tak i v jeho pracovní kariéře, ovšem podle mě se jen na umístění v DMA stavět nedá.

Odráží podle tebe O2 DMA dění na domácí taneční scéně?

Jelikož výsledky volí lidé sami, nikoliv jen vybraná skupina odborníků, tak si myslím, že ano.

Kdo nebo co je podle tebe na scéně největší oldschool?

Všechno a všichni, kteří jsou až přehnaně patologicky konzervativní!

Koho tipuješ jako vítěze letošních O2 DMA? Kdo by si vítězství nejvíce zasloužil a proč?

Já si tipovat nedovolím, ale letos by to i díky tomu, že se dá hlasovat v jedné kategorii až pro tři zúčastněné, mohlo být zajímavější. První místa bych přál těm, kteří celý rok tvrdě pracovali a dali do své práce maximum, no a teď je na hlasujících, aby rozhodli :)
 
Jedna ze zásadních postav současné tranceové produkce se v Roxy představí v tříhodinovém setu Soutěž o 10 vstupů na Entrance s Andy Moorem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016