PARTYINFO

 

SILVESTR

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Misch Masch
DJs:
Patrick Hagenaar, Milan Kroužil, Jakub V., Mc Erik, Tufr
 
 
Patrick Hagenaar zahraje na Silvestra v Misch Maschi
Na Silvestra se v Misch Maschi představí vycházející djská star Patrick Hagenaar. Vedle něj vás budou bavit dj´s Milan Kroužil a Jakub V. Milan Kroužil - Rádiový matador, který od nepaměti inklinuje k taneční muzice. Pořad Clubmix uvádí od roku 1999. Tento program figuroval i vysoko v různých hodnoceních. V současné době ho prezentuje na Dance Radiu každou neděli mezi 20-23h společně s djem Honzou Průchou.
 
Oficiálně namíchal kompilace House Party 16 a Clubmix. Před rokem se seznámil v Londýně s Patrickem Hagenaarem v klubu Ministry of Sound. Výsledkem je spolupráce a hostování v Misch Maschi: Jakub V. je rezidentem klubu Misch Masch přes deset let. Navíc se stará o program. Jeho sety jsou stylově pestré a dokáže rozjet publikum, jako málokterý dj. Kdysi inklinoval spíše ke komerční muzice, ale čím dál tím více si libuje v tanečních a undergroundových věcech. Důkazem je program, kde figurují přední djové z pražských klubů. Téměř rok hrál v zahraničí. Má velké zkušenosti a jeho istinkt se klubu Misch Masch rozhodně vyplácí.

Patrick Hagenaar (Housexy, Funky4love). Původem Holanďan, Patrick hraje po klubech celého světa již 7 let. Začal v 17 letech. Dnes je mu 24 let. Nyní je jedním z hlavních residentů večerů s názvem Housexy klubu Ministry of Sound. Hrál na nocích Housexy například v Kolumbii, Dubaii, Holandsku, Francii, Egyptě. Navíc je residentem akcí s názvem Funky4love v klubu Pacha v Londýně a jeho mixy můžete slyšet na rádiích celého světa. Nedávno se Patrick stal prvním světovým djem, který mixoval živě ze dvou mobilních telefonů v klubu Ministry of Sound. Kromě djingu je Patrick také talentovaným producentem a jeho dva nové tracky What would we do a Criminal podpořili takové veličiny jako třeba Erick Morillo, the Shapeshifters, Mischa Daniles, Soul Avengerz a další...

POZOR PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZAHÁJEN

V předprodeji v síti Ticket Stream (standard vstupenky na stání 500,- Kč + sekt, VIP vstupenky 1000,- Kč + sekt „POZOR“ v omezeném množství) - v předprodeji v klubu Misch Masch od pátku 7.12. (cena vstupenky 600,- Kč, zahrnuje rezervaci místa + sekt) - v den konání akce v klubu Misch Masch (cena vstupenky 900,- Kč)

Patrcik Hagenaar namixuje zcela exluzivně a živě na Dance Radiu setík v pořadu Clubmix v neděli 30.12 mezi 20-21h.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016