PARTYINFO

 

SILVESTR 2007

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Otrokovice - Sýpka
DJs:
Eddie Sender (sk), Milhaus, Tuta, Paolo
Popis:
start 20:00, vstup 200/250 czk
 
 
Silvestr 2007 @ Klub Sýpka Zlín - Otrokovice
 
 
A je to tady. Zakončení roku SILVESTR 2007 a oslava nového roku i s after party. Takovou oslavu připravili klub a restaurace Sýpka a ve spolupráci s Clublife Promotion. Silvestrovská párty bude probíhat ve dvou patrovém prostoru klubu a restaurace Sýpka v Otrokovicích. Vrchní patro bude připraveno v klidnějším duchu a bude sloužit hlavně jako restaurace a pizzerie, kde vám budou šéf kuchaři restaurace Sýpka připravovat speciality ze svého jídelního lístku a to až do šesté hodiny ranní.

Ve spodním klubové patře bude probíhat samotný program kde se dočkáte těch největších hitů a kvalitních skladeb hudebních stylů house / electro / progressivehouse a veškerých odnoží trance music ve 14 hodinové hudební show. Za mixpultem se představí dj a producent jehož skladby ve svých radio show presentují nejvíznamější umělci jako Above & Beyond (Trance Around The World), Armin Van Buuren (A State Of Trance), Tiësto (Clublife), Markus Schulz (Global Dj Broadcast), jeho tracky vydávají nejznámější hudební nakladatelství Armada Music, Totaldigital Recordings, Aurora Digital, Kyr Records, Baroque Records a další. Pozvání na oslavu nového roku přijal slovenský DJ patřící mezi špičku nejlepšíma Československýma producentama - EDDIE SENDER. Jeho hudební styl je mix stylů electro, progressivetrance a trance.

Dalším vystupujícím bude DJ, producent a moderátor tanečního pořadu CLUBLIFE na radiu Kisspublikum - DJ MILHAUS. Milhaus v roce 2006 potvrzuje své kvality a získává 6 - měsíční angažmá v čínském klubu YES, který se nachází ve městě GUANGZHOU nedaleko HONG KONGU. Město má 16 mil. obyvatel a Milhaus zde předváděl pravidelnou večerní show v klubu s kapacitou pro 3000 návštěvníků. Na svých residentních nocí hostil prvotřídní dje. Třetího nejlepšího dje na světě JOHN DIGWEED (UK), dále 44. v žebříčku světových DJů RONSKI SPEED (DE), Marc Van Linden (DE), Jack Barham (UK), Andy James (UK), Eric Junior (HongKong), Dickon Tempo (China) a kolegové z Česka Michael C a Tuta.

Právě DJ TUTA společně s kolegou DJem Milhausem proletěli turné po Číně a dále moderují v tanečním pořadu CLUBLIFE na radiu KISSPUBLIKU v relaci TOUR DE TRANCE, který je zaměřen na trance music. Krátkou dobu hrající DJ PAOLO se svou pílí a DJským umem velice rychle zařadil mezi vyhledávané DJe.

O dobrou náladu všech návštěvníků se bude starat original kubánský rum HAVANA CLUB, který připraví speciální party o dárečky HAVANA CLUB a dále také speciální sleva na drink CUBALIBRE. Připraven bude kvalitní sound system a světelný park.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016