PARTYINFO

 

SUPERFLY JAM

Datum konání:
04.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Babe LN (roxy booking), Philip TBC (shadowbox.cz), Brooklyn (subtitles), Suki (tele2beatz), Pixie (tele2beatz), Beast 67 (drumandbass.cz), Rido (defcom/drumandbass.cz), Freakox (drumandbass.cz), C.N.B (drumandbass.cz), Skiny (drumandbass.cz), Cyrax (drumandbass.cz)
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
20:00 – Skiny vs. Cyrax
22:00 – Pixie
22:45 – Beast 67
23:30 – Rido
00:15 – Brooklyn
01:00 – Babe LN
02:00 – Philip TBC
03:00 – Suki
03:45 – C.N.B vs. Freakox
05:15 – back2back DJ set
06:00 – konec
 
 
Superfly Jam v pražském Matrixu
Už se stalo tradicí zahajovat nový rok večírkem v pražském Matrixu. První větší mejdan roku opět nabízí skvělou party se vstupem zdarma pro ty, co si pospíší. Stejně jako vloni a předloni oslaví DJ Beast 67 touto akcí své narozeniny a to je také důvod, aby se sešlo velké množství elitních drum&bassových DJs. Ale pěkně popořádku. Nejprve vám prozradíme datum - je to jako vždy první pátek nového roku, čili 4. ledna 2008!
 
Jak je u nocí Superfly Jam zvykem, vždy je při výběru DJs brán zřetel na to, aby se každému dnb posluchači dostalo co nejvíce hudby podle jeho gusta. Proto jsme i tentokrát vybrali model žánrově velice pestré sestavy. Ke slyšení budou ty nejtemnější tóny, ale přes střední vlnu drumandbassu se určitě dostane i na kvalitní dávku liquidfunku. Jako třešnička na dortu zazní v ranních hodinách určitě i něco z „happy-hardcoru“ nebo trance´n´bassu.



Těžko mluvit o headlinerech této noci, protože by se za ně dali považovat téměř všichni. Protože dámy mají přednost, začněme tedy BABE LN, moderátorkou Radia 1 a velice zkušenou DJkou. Pokračovat budeme mistrem českých dnb scratchů, a to PHILIPem TBC, přes dvojku, která dominuje českým producentům – jmenovitě BROOKLYN aka Juanita Juarez a RIDO. Jeden z nejznámějších, ne-li nejznámější, dnb soundsystém Tele2beatz přijdou reprezentovat SUKI a PIXIE, chybět nebude samozřejmě ani oslavenec BEAST 67 a zástupci bookingu Drumandbass.cz – FREAKOX, neurotechstepař C.N.B, SKINY a CYRAX.

To poslední a pro někoho nejdůležitější, co byste měli vědět, je to, že pokud přijdete do 22:00, tak budete mít VSTUP ZDARMA. Pokud se zpozdíte, vstup stejně nebude vysoký, bude to rovných 100,- Kč. Brány klubu se otevřou ve 20:00 a v tento čas začne i první DJské vystoupení.

Více informací čekejte na vašem oblíbeném internetovém serveru.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016