PARTYINFO

 

ENTRANCE

Datum konání:
05.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael C (djmichaelc.com), Eddie Sender (myspace.com/eddiesender, sk), TinTin (geckosound), Crossryders (geckosound/avarecordings)

2nd stage - Biscuit & Sanny (techno.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Sobotní Entrance v pražské Roxy
První Entrance roku 2008 proběhne zároveň první lednovou sobotu! Za gramofony vás i nadále bude čekat rezident Micheal C. Jeho pozvání na toto vydání přijal host ze Slovenska, kterým je Eddie Sender. Tento dj a producent, který se na svůj věk (23 let) může chlubit spoluprácí hned s několika mezinárodními labely v UK a Holandsku. Eddie má za sebou již pěknou řádku singlů, a pokud se podíváte na jeho plány do budoucna, tak se máme opravdu na co těšit. Není náhodou, že si jeho talentu všimla i velká jména tranceové scény a že vytahují nejeden jeho singl ze svých dj bagů.
 
Třetici hostujících djs na hlavním pódiu doplní TinTin (geckosound) a Crossryders (geckosound / avarecordings). V chill outu vystoupí djs ze stáje techno.cz. Tuto konkrétní lekci hudební výchovy povede dvojice Biscuit & Sanny. Nezapomeňte, že do 23:00 k nám můžete zadarmo, poté za 150cz. Klub na vás bude čekat v záři laseru a speciálně sestavených světel! Začátek klasicky ve 22:00.

Rozhovor:
djz.cz/Rozhovor_Eddie_Sender_news

Videa
Michael C, Entrance 13.10.2007
Eddie Sender Live On BeeFree 2006, Bratislava
Eddie Sender – One Day in Moscow
Tin Tin, Entrance (Moby – Southside)

Odkazy:
www.eddiesender.com
myspace.com/eddiesender
www.djmichaelc.com

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016