PARTYINFO

 

BEAUTIFUL THINGS WARMUP

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Radost
DJs:
Martin Gredner (fabric), Pico
 
 
Martin Gredner na warm upu k akci Beautiful Things
V rámci zahrievajúcej párty Beautiful things sa v bratislavskom klube Radosť predstaví už v piatok po dlhšej dobe na Slovensku známy Český DJ Martin Gredner. Bratia Grednerovci sú známi aj tým že vlastnia a prevádzkujú prestížny ostravský klub Fabric. Martinovi sa na poli DJ-ingu v poslednej dobe veľmi darí o čom svedčí aj jeho obľuba u nie len českých kluberov. Martinovi sa dostalo skvelého umiestnenia v Czech Dance Chart, a rovnako si zahral v Londýnskom klube Turnmills po boku Christopher Lawrenca, Judge Julesa, či Marcel Woodsa, alebo v Ázijských metropolách Šanghai a Hanghzhou v sieti klubov G Plus. Martin teda príde na Slovensko v piatok 25.01.08 aby spločne s Picom a Festerom, roztočili v rodinnom duchu klubu Radosť tracky ktoré majú najradšej.
 
Martin Grdener BIO

Martin Gredner je rodák z Ostravy a světlo světa spatřil v roce 1976. Do styku s elektronickou hudbou přišel v první polovině devadesátých let a již tehdy jej uchvátila možnost kreativity a využití potenciálu taneční a elektronické muziky(EDM).V roce 1997 se při tehdejším zaměstnání věnuje po večerech zasvěcování do tajů mixingu, nejprve z cd playerů a posléze gramofonů. Martin postupně začíná získávat zkušenosti jako dj v lokálních klubech a barech, ale zpočátku také na diskotékách, které mu daly velmi dobrý základ pro práci s publikem a mluveným slovem, které využívá ve svých radio show.

Ve svých začátcích je znám jako propagátor vocal house a tribal house, kolem roku 2000 objevuje svůj oblíbený progressive.V roce 1999 zakládá pravidelné house noci v legendárním klubu BAr..Vy na Stodolní ulici, které daly základ existence house scény v Ostravě.Pětileté působení Martina v tomto klubu mu dalo neuvěřitelnou zkušenost a cit pro práci s muzikou a partypeople a také lidských zkušeností.

O rok později přichází nabídka z klubu Fabric, Martin neváhá a Fabric využívá jako další level nabytých zkušeností a poznatků.Martin pracoval téměř 5 let ve vinyl shopu, kde uplatnil své zkušenosti a znalosti z oblasti taneční scény.V roce 2002 přichází nabídka z radia Kiss, aby se Martin ujal moderování pořadu věnovaného výhradně EDM.Po téměř 3 letech Martin odchází, aby EDM propagoval na radiu Helax, kde jej můžete slyšet live každý čtvrtek.I televizní media si všimla Martinova talentu, kdy v roce 2004 byl hostem pořadu Frisbee na TV Óčko a také v zahraničí, kde byl hlavním hostem prestižní stanice Viva TV v pořadu Club Rotation. Martin se také stal prvním Čechem, jehož set zazněl na předním EDM radiu ETN FM.

V období 2001-2002 Martin dostává stále více nabídek z celé České Republiky, významných klubových nocí a hall/open parties jako Creamfields, Summer Of Love, Hradhouse, Colors of Ostrava, Reflection,Transmition, Eternity, Citadela a mnoho dalších významných klubových parties v ČR a zahraničí. Martin vlastní v současnosti 2 rezidentní noci PROGRESSIVE (Paradogs club) a EVOLUTION (Fabric).Na obou byly jeho hosty jména jako Olivek Klein, Andrew K, Kosheen, ATB, Jimmy van M, Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho dalších zajímavých osobností z oblasti progressive house/trance. Martin na svých nocích dává možnost talentům z oblast progressive house/trance a tedy prostor maximálnímu rozvoji tomuto stylu.

Martin byl také na parties jako dj ve společnosti jako Armin van Buuren, Ferry Corsten, Remy, Taucher , Luis Paris, Darude, Kai Tracid, Hooligan. V současné době se kromě práce v radiu věnuje vlastní produkci a zdokonalování samotného djingu, který chce posunout na světovou úroveň!

A tohle je jen stručný výčet jeho oblíbených producentů:

Derek Howell,Gabriel and Dresden, Matthew Dekay, Perry O Neil, Markus Schulz, Andy Moor, Tomáš Haverlík, Luke Chable, James Holden, GPal, Dousk,Kasey Tailor, Quivver, Satoshi Tomiie, Andrew K, V Sag, Ján Kalafut, Snake Sedrick, Junkie XL, Deep Dish

Martin je typickým představitelem ryzího progressive house/trance s neuvěřitelnou dávkou energie, logiky, příběhu a emocí.Poznáte jej se zavřenýma očima podle jeho oblíbených ploch a energické basové linky a oblíbených vokálů.Zasněný track vystřídá energický break a vzápětí výbuch rovných beatů – tohle je Martin. Dj s důrazem na maximální přesnost mixingu, ale také práce s lidmi, neboť toto je podle něj to nejdůležitější.

Návštěva Martinovy noci, nebo jen setu bývá obvykle skvělým zážitkem, proto kdo byste se o něm rádi dozvídali více a vlastnili jeho sety, navštivte stránky www.martingredner.com

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016