PARTYINFO

 

SILVESTER

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Harrachov - 007 Bar Harrachov
DJs:
Michael Viktořík, Maceo
 
 
Bar 007 Harrachov: Místo, kde se při pestrém hudebním programu můžete skvěle pobavit s přáteli
Je to jenom pár dní, co se v harrachovském sportovním a relaxačním areálu Sportrelax 007 otevřela v jeho horním patře Restaurace 007. Od zítřka navíc v Harrachově přibyde další místo, kde se dá skvěle pobavit u dobrého pití a kvalitní muziky. V prostorném horním patře se totiž v těsném sousedství restaurace otevírá nový Bar 007. Proč dorazit?
 
Designový bar ve stylu agenta s oprávněním zabíjet je příjemným místem, kam se jít v Harrachově pobavit s přáteli. Kromě drinků za příznivé ceny bude totiž pro návštěvníky připraven i hudební program, o který se postarají hostující i rezidentní djové. Bar se pro hosty poprvé otevře již zítra, 22. prosince, a oficiální otevírací party je naplánována na na předsilvestrovskou neděli 30. prosince. A počítá se samozřejmě se silvestrovskou akcí. Na všechny večery je v Baru 007 vstup zdarma.

Na 22. prosince je pro návštěvníky baru připraven warm-up k populární liberecké party Aquaphonic Celebration. Zahraje Béla EN z Radia 1 a podpoří ho djs Sanny a Stifler ze sewer.techno.cz. Od neděle 23. až do soboty 29. prosince pak bude každý den připraven program, o který se postarají hostující djs. Den před Silvestrem, v neděli 30. 12., se Bar 007 oficiálně otevře. A protože taková otevírací party musí stát za to, přijede do Harrachova zahrát populární djane LayDee Jane. Ta má za sebou náročný rok, který strávila na turné například v Turecku nebo Číně. Její umění vyhecovat svým hraním fanoušky je pověstné, a návštěvníci party se tak rozhodně mají na co těšit. Aby Lucka nezůstala osamocená, line-up doplní djs Goes-F a DejFF.

Více než zajímavý program je pak přichystán na Silvestra. Aby stál vstup do nového roku za to, vybrali organizátoři za hlavní hvězdu akce Michala Viktoříka z populárních J.A.R. Brilantního showmana podpoří DJ Maceo. Vstup na všechny party včetně silvestrovské je zdarma, překvapivě příznivé jsou také ceny drinků. Přijďte se pobavit!

www.sportrelax007.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016