PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Lucas Hulan, Marwin Shamma, T. T. & live sax Ivan M
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Roxy Rocks opět s Ivanem M.
V pátek 11. 1. 2008 proběhne v klubu PH+ další pokračování oblíbené noci Roxy rocks. Těšit se můžete na návrat jednoho z residentů této klubovky - fantastického saxofonisty Ivana Myslikovjana aka Ivana M. / Cafe Del Mar Artist.
 
A jako speciální host vystoupí Dj Lucas Hulan / Roxy Booking - Praha, který se pohybuje na české taneční scéně pěknou řádku let. Za tu dobu se nemalým dílem zasloužil o rozvoj české taneční scény. Počátky jeho hraní se datují od roku 96, kdy vystupoval společně s dnes již dobře známým a dříve houseovým DJ-jem Sidecarem v klubech XT3 a Punto Azul, později také v Paláci Akropolis, Radost FX.

Ivan M. se v roce 2007 stává rezidentním saxofonistou párty „The Poison“, Republic Artists– London, Look Better Naked - Praha, Ibiza, rezidentem párty „In Bed With Space“ – Space-Ibiza. Nahrává tři skladby pro „Café del mar“ album (s producentem a flamengo kytaristou Paco Fernadezem) a dj track pro Dj Bruno from Ibiza (ex Café Del Mar)...

Rezidentní noc DJe Marwina Shammy Roxy Rocks má za sebou první, velmi úspěšný rok, jehož oslavy proběhly ve velkém stylu. V pátek 11. 1. se dočkáme - po delší pauze - dalšího spojení té nejlepší klubové hudby a instrumentálního elementu v podobě živého vystoupení saxofonisty Ivana M. Dále nebudou chybět již známí rezideti noci Roxy Rocks DJ Marwin Shamma a DJ T.T., kteří se jako vždy postarají o dokonalý rozjezd a finiš celé party.

Těšíme se na vás :-)
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016