PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Orbith, Diome, Fedor
Popis:
vstup do 23:00 60 czk, poté 100 czk
 
 
Plzeňská Fresssh! party tentokrát s Orbithem
Divokou silvestrovskou Fresssh party jsme ve zdraví přežili, řádně se vyřádili a pak si odpočinuli a je tak akorát čas na další regulérní díl nejsvěžejší party ve městě - Fresssh je zpět!
 
Je jasné, že do nového roku je třeba vykročit tou správnou nohou a proto není radno moc riskovat a raději vsadit na jistotu. Touto jistotou je náš další host, muž, kterého popularita předchází a jehož úspěchy se již těžko dají spočítat. Naším hostem není nikdo jiný než dj Orbith, mistr, kterého není třeba dvakrát představovat, ale mi to stejně uděláme.



Dj Orbith je bez přehánění jednou z největších ikon českého djingu, jeho diář je hustě popsaný víkend co víkend na dlouhé měsíce dopředu. Pokud by jste měli možnost si jeho diář prolistovat, pak by jste tam zcela jistě našli velkou většinu zásadních akcí sezóny, a to jak v klubech, tak na festivalech, vyjímkou nejsou ani cesty do zahraničí. Pozorný čtenář by jistě narazil i na řadu opakujících se záznamů, kupříkladu Elektra – Fleda, Brno. Pro ty co teď trošku tápou dodáváme, že Elektra je party, která v loňském roce suverénně vyhrála hlasování o nejlepší pravidelnou party v anketě Dance Music Awards a které je dj Orbith rezidentem. Pokud by jste zápisníkem listovali ještě pečlivěji pak by jste tu a tam narazili na záznam týkající se vydání desky. Ano, Orbith je i producentem. Jeho poslední desku Videolover najdete v katalogu labelu Acapulco a kromě Orbithova originálu najdete na vinylu i remix rakouského electroboha Christophera Justa. Co dodat? Snad jen těšte se luxusní electro-minimal sound, jak ho umí zahrát jen dj Orbith. ;)

A pozor, s výčtem djs ještě nekončíme, protože neméně vzácným hostem bude i ten druhý do party, slovenský dj Fedor. Tento talentovaný a poměrně produktivní chlapík má svojí kariéru ještě před sebou, ale už teď by se mohl chlubit svojí sbírkou zajímavých vystoupení. Není se čemu divit, protože electro-house, který Fedor s oblibou servíruje Vás nenechá odejít z parketu. Fedor ovšem není jen zajímavý dj, ale také velmi schopný promotér, který mimo jiné stojí za tradičním slovenským festivalem Rotor Jelenec.

Třetím do třetice bude tak jako obvykle resident FRESSSH party – dj Diome, který celou party otevře a roztančí Vaše nohy a nožky. :)

Stay tuned! Stay FRESSSH!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016