PARTYINFO

 

BEEFEATER PRESENTS 3. NAROZENINY MECCAMIXU

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger aka Bimbo Jones (pacha london, uk), Kuba Soucheck & Marty Crow

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk, Performance: Ibiza Diva Dancers, Brand New Meccamix decor & light show, Dárek: CD s nejnovějším mixem Lee Daggera pro prvních 300 zdarma, Special drinks: Beefeater Meccamix cocktail: 99czk & Beefeater&Tonic: 69czk
 
 
Meccamix slaví 3.roky již tento pátek
Nejúspěšnější a nejstarší pravidelná noc klubu Mecca slaví tento pátek 3.roky existence! Hosté: skvělý producent, bavič a famózní DJ - Lee Dagger z Pacha London, legendární Kuba Soulcheck, Marty Crow, SElectro na druhé electro stagei a půvabné tanečnice Ibiza Diva. Nové narozeninové dekorace a projekce s tematikou Londýna, luxusní londýnské hostesky a nefalšovaní Beefeateři (strážci Toweru) v originálních kostýmech. Úžasné koktejly od Beefeateru s cenami mezi 69 Kč a 99 Kč. Warm up party s DJs Lee Daggerem, Kubou Soulcheckem a Maciem v nově otevřeném minimalistickém baru Molo 22 přímo naproti Mecce od 20.00 se skvělými cenami na barech! Prvních 300 narozeninové CD od Lee Daggera zdarma! Leeho set ke stažení zde.
 


Tento pátek tomu budou už tři roky, co s železnou pravidelností vozíme každý měsíc zajímavé londýnské DJe, projekty či zpěvačky do klubu Mecca. Meccamix je jedinou českou party zaměřenou přímo na epicentrum taneční muziky – Londýn. Právě proto máme tematické dekorace v podobě červených londýnských budek a dalších atributů britské metropole. Náš nový partner Beefeater, jelikož je to ryze londýnská značka, nám v našem snažení bude pomáhat ještě více. Meccamix bude odteď londýnštější než kdykoliv předtím. Těšte se na houfy půvabných hostesek, úžasné videoprojekce s tematikou Londýna, tematicky laděné drinky, jimž bude vévodit hlavní koktejl večera – Beefeater Meccamix. Jde o lahodný koktejl zdobený ovocem, který bude k dostání pouze na Meccamixu, a to za jedinečných 99 Kč a také Beefeater s tonikem a limetkou za pouhých 69 Kč.



Pravidelní návštěvníci vědí, že Meccamix je především o hudbě. Již tři roky se snažíme představovat to nejzajímavější, co se v londýnském hudebním podhoubí rodí, vozíme významné představitele tamní taneční scény, rezidentní DJe těch nejlepších klubů a producenty těch nejvýznamnějších vydavatelství. Pro tak významnou událost, jakou 3. narozeniny zcela jistě jsou, jsme se rozhodli znovu pozvat v Česku již dobře známého DJe – Lee Daggera. Lee je vynikajícím producentem a DJem, který si už za ta léta u nás vybudoval slušný fanklub a byl to právě on, kdo jako první zahraniční DJ na úplně prvním Meccamixu vystupoval. Lee má pod svým jménem anebo pod pseudonymem Bimbo Jones, což je také název jeho vlastní taneční kapely, za sebou stovky vlastních skladeb a remixů pro taková jména jako Paul McCartney, Fatboy Slim, Michael Jackson, Pink, Annie Lenox či Coldplay. Pro prvních 300 čeká Leeho nejnovější CD!



Nelze nezmínit naše české DJe Kubu Soulchecka, Marty Crowa, projekt SElectro na druhém pódiu a naše nejlepší tanečnice Ibiza Diva, kteří mají také svůj podíl na tom, že je Meccamix nejlepší noc Meccy a bezesporu jedna z nejoblíbenějších pražských klubovek. Nesmím zapomenout na warm up party, která tentokrát proběhne v příjemném prostředí nové restaurace/baru Molo 22 přímo naproti Mecce od 20.00. Hrát budou DJs Lee Dagger, Kuba Soulcheck a Macio, vstup bude samozřejmě zdarma a koktejly od 70 Kč!!! Chcete ušetřit za taxíka? Začněte vždy před Meccamixem v Molu, a pak stačí jen přeběhnout ulici.. Takže závěrem, každý, kdo má rád taneční muziku, nesmí tento pátek v Mecce chybět!











MECCAMIX Production
 
Narozeniny Meccamixu již koncem měsíce v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016