PARTYINFO

 

BEEFEATER PRESENTS 3. NAROZENINY MECCAMIXU

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger aka Bimbo Jones (pacha london, uk), Kuba Soucheck & Marty Crow

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk, Performance: Ibiza Diva Dancers, Brand New Meccamix decor & light show, Dárek: CD s nejnovějším mixem Lee Daggera pro prvních 300 zdarma, Special drinks: Beefeater Meccamix cocktail: 99czk & Beefeater&Tonic: 69czk
 
 
Meccamix slaví 3.roky již tento pátek
Narozeniny Meccamixu již koncem měsíce v Mecce
Jako již tradičně, koncem ledna slaví narozeniny nejúspěšnější a nejstarší pravidelná noc klubu Mecca – Meccamix. Jsou to již 3.roky, co Vás na Meccamixu každý měsíc seznamujeme s nejnovejšími trendy, kluby a DJs z hlavního města taneční hudby, Londýna. Je nám ctí oznámit, že generálním partnerem Meccamixu se konečně stává značka, která je s britskou metropolí propojena doslova pupeční šňůrou – Beefeater.
 
Od ledna tedy dostává Meccamix ještě další rozměr - BEEFEATER MECCAMIX DRINK ušitý speciálně pro tuto příležitost, který Vás potěší lahodnou chutí a překvapí přátelskou cenou. S kým jiným oslavit toto výročí než s miláčkem Meccamixu, s DJem LEE DAGGEREM. Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti. Pracuje např. pro FATBOYE SLIMA, MICHAELA JACKSONA, PAULA McCARTNEYHO, ANNIE LENOX, PINK, DEEP DISH a další hvězdy. Zároveň je oficiálním rezidentem jednoho z nejprestižnějších londýnských klubů – PACHA LONDON. Pod pseudonymem BIMBO JONES živě koncertuje se svojí kapelou a vydává vlastní skladby. LEE DAGGER tentokrát zahraje speciální narozeninový 4 HODINOVÝ SET.



Těšte se na klasický Leeho styl, který charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky a známých vokálových skladeb. Sečteno podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! Vystoupení podpoří rezidenti Meccamixu: nepřehlédnutelný showman – DJ Kuba Soucheck & mladá krev s plným kufrem hitů - DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SELECTRO ( selective & electro ), který reprezentují DJs BON FINIX & SCAR COKE. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné IBIZA DIVA tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

WARM-UP PARTY V MECCE SE VŠEMI DRINKY ZA 50% OD 22.00 DO 23.00
VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ POUZE DO PŮLNOCI !!!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016