PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS DJ CORVIN DALEK

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Corvin Dalek (mfs/flash berlin), Nesquik (djnesquik.com), Marty Crow (djmartycrow.cz)

2nd stage - Omar & ABD52 (platinumsoul.biz)

Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 22:00, vstup 230 czk na www.ticketpro.cz, do půlnoci 290 czk, poté 350 czk, vip 490 czk, sexy go go nurses, Rehab decorations, special "wet and hard" Rehab visual show!
 
 
Rehab: Corvin Dalek - očekávejte speciální VJ show z Amsterdamu REHAB MTDs - Měsíční report
Rehab: Corvin Dalek je zpět
Na začátek měsíce února vás REHAB rozhodně šetřit nebude a naordinuje vám rovnou jednoho z top DJů a showmanů současnosti! Kdo je ten tajemný muž? Nikdo jiný než legendární Corvin Dalek, průkopník a zakladatel stylu Wet & Hard. Kvalitní DJ a producent, headliner celé řady mega parties po celém světě!
 
Corvin Dalek pochází z překrásné Budapešti a s DJskou kariérou začal někdy v roce 1988, kdy vystupoval na prvních rave parties v rodném Maďarsku. První úspěchy zaznamenává až po přestěhování do německého Berlína, meccy evropské elektronické hudby. V roce 1999 skládá "Poundz and Penz", skladbu, která se zanedlouho stává hymnou všech klubových tanečních parketů a Corvinovi otvírá dveře k residentuře v berlínském klubu XS, jehož erotická image přesně padne jeho Wet & Hard stylu. Vystoupení v londýnském klubu Gallery mu přináší další hraní po celém světě včetně několika residentur v klubech jako Ministry of Sound či Gatecrasher. V roce 2003 vystupuje na legendární berlínské Love Parade a dále se objevuje na spoustě dalších parties a klubových akcích po celé planetě. Díky svému extravagantnímu chování za gramofony a výbornou prací s publikem si Corvin získává celý parket již prvními mixy. Vynikající bavič a samozřejmě kvalitní DJ a producent, to vše z něj dělá nedílnou součást světové taneční scény. Melodické plochy ve spojení s tvrdými beaty přímo útočí na sexuální emoce a zanechají vás vlhké a tvrdé! Na hlavní stagei ho budou doprovázet přední specialisté. Prof. Dj Nesquik, zakladatel prvního rehabilitačního hudebního centra v Praze v klubu Mecca a Prof. Dj Marty Crow. Na 2nd stagei se o vás postará projekt Platinum Soul spolu se zakladatelem Prof. Djem Omarem a Docentem Djem ABD52. Naše sexy gogo sestřičky vám ukážou další z řady výhod párty REHAB. Diagnóza večera bude: Electro & Progressive House a Wet and Hard. Přijďte do klubu Mecca bojovat proti nebezpečnému viru MTD s námi!

REHAB - The pulse of the city
Více na: www.rehabnight.com / www.myspace.com/rehabnight
Vstup: předprodej 230,- (Ticketpro.cz) / do půlnoci 290,- / po půlnoci 350,- / VIP 490,-



 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016