PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS DJ CORVIN DALEK

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Corvin Dalek (mfs/flash berlin), Nesquik (djnesquik.com), Marty Crow (djmartycrow.cz)

2nd stage - Omar & ABD52 (platinumsoul.biz)

Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 22:00, vstup 230 czk na www.ticketpro.cz, do půlnoci 290 czk, poté 350 czk, vip 490 czk, sexy go go nurses, Rehab decorations, special "wet and hard" Rehab visual show!
 
 
Rehab: Corvin Dalek - očekávejte speciální VJ show z Amsterdamu
REHAB MTDs - Měsíční report
REHAB oslavuje! Tisíceré díky za znovuobnovení stylu a sex appealu.
 
Corvin Dalek (MFS / Flash Berlin)

Minulý týden hlavní zdravotnický deník zveřejnil pokles obětí nakažených virem MTD (musically transmitted diseases - hudebně přenosné nemoci). MTDs jsou zmutované viry, které napadají clubbery a způsobují ztrátu stylu, špatné taneční pohyby a posléze také totální ztrátu sex appealu!



„Zatímco mnoho lidí je stále neinformováno o této hrozivé epidemii, je zde znatelná změna a mnoho díků za naše usilí“ říká Prof. DJ Nesquik, hlavní terapista a zakladatel týmu Rehab, který spustil první rehabilitační hudební centrum v klubu Mecca v Praze. Další kluby a promotéři se pokusili zakrýt přítomnost a efekt viru, aby zachránili monotónost a neoriginálnost nocí. Počet pacientů se za posledních několik měsíců dramaticky zvýšil. „Je dobré vidět, že se zpráva dostává na veřejnost“, říká Prof. DJ Omar, zakládající člen Rehabu a resident RnB & Hip-Hop Platinum Soul stage. Musíme udržet setrvačnost, jestliže chceme dosáhnout výsledků v celostátním a světovém měřítku. Přivedli jsme léčit veřejnost již mnoha různými specialisty, např.: Djs Marty Crow, Abdul52, Sly Antro, Wolscha a další. Proběhli jedinečné módní přehlídky např od: Playboy, GUESS, Ed Hardy a Axcent pomohly v mnohém znovuobnovit smysl pro styl a sex appeal. Naše sexy go go sestřičky pomohly mnoha mužům vidět výhody Rehabu.“ Bohužel, celá tato pohádková story má i negativní stránku. Jistý věrohodný zdroj, který si nepřeje být jmenován nás informoval, že úspěch Rehabu vyvolal konkurenci mezi promotéry, kteří se snaží kopírovat koncept v naději, že zamaskují přítomnost viru MTD na jejich klubových nocích. Šli jsme dál, protože virus zmutoval. Tentokrát je čas přinést hlavního specialistu ze zahraničí. Někoho se zkušenostmi z globálního hlediska. Kdo je ten tajemný muž? Nikdo jiný než legendární Corvin Dalek, narozený v překrásné Budapešti. Průkopník a zakladatel stylu Wet & Hard. Kvalitní Dj a producent, headliner spousty mega parties po celém světě. S DJskou kariérou začal někdy v roce 1988, kdy vystupuje na prvních rave parties v rodném Maďarsku. První úspěchy zaznamenává až po přestěhování do německého Berlína, meccy evropské elektronické hudby. V roce 1999 skládá "Poundz and Penz", skladbu, která se zanedlouho stává hymnou všech klubových tanečních parketů a Corvinovi otvírá dveře k residentuře v berlínském klubu XS, jehož erotická image přesně padne jeho Wet & Hard stylu. Vystoupení v londýnském klubu Gallery mu přináší další hraní po celém světě včetně několika residentur v klubech jako Ministry of Sound či Gatecrasher. V roce 2003 vystupuje na legendární berlínské Love Parade a dále se objevuje na spoustě dalších parties a klubových akcích po celé planetě. Díky svému extravagantnímu chování za gramofony a výbornou prací s publikem si Corvin získává celý parket již prvními mixy. Vynikající bavič a samozřejmě kvalitní DJ a producent, to vše z něj dělá nedílnou součást světové taneční scény. Melodické plochy ve spojení s tvrdými beaty jsou jako útok na sexuální emoce a zanechají vás vlhké a tvrdé!



Are you Wet and Hard ?

REHAB - The pulse of the city

Více na: www.rehabnight.com / www.myspace.com/rehabnight

Vstup: předprodej (www.ticketpro.cz) 230 Czk / do půlnoci 290 Czk / po půlnoci 350 Czk


 
Rehab: Corvin Dalek je zpět

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016