PARTYINFO

 

STARMIX

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Angel Charlie & David Monoszon, David Riva (guitar), Zuzana Vlčeková (vocal diva), Scareface
Info:
http://www.starmixparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 250 czk, vip 390 czk, se vstupenkou Akon zdarma
 
 
Starmix @ Oficial Akon Afterparty
 
 
STARMIX – nová populární vlna na taneční scéně, hudební projekt, za kterým stojí DJs Angel Charlie a David Monoszon. Starmix za své krátké působení dal vzniknout chronicky známým projektům, na kterých si ujela celá Praha: Bora Bora, Circus Circus, vzkříšení Olympie v Mecce a další. Starmix parties se vyznačují dobrou atmosférou a výbornými lidmi, hlavní motto je „Good Party for Good People“. Hudebně projekt odvážně protrhává opatrnost a konzervativismus českých DJs a tlačí do klubů nejnovější hity a přináší do Čech zvuk, který právě teď panuje v největších světových párty centrech světa. Starmix každý měsíc produkuje širokou řadu vlastních remixů, bootlegů a mashupů, jejihž cílem je propojit nejnovější světový sound, na který není zatím české publikum úplně zvyklé s vokály notorický známých písniček z MTV a rádií. Starmix si tak vytvořil unikátní zvuk plný energie a undergroundových prvků vybalancovaný nejznámějšími hity, který přitahuje na svá vystoupení jak náročné a vybíravé publikum, tak i mainstreamové posluchače. Starmix je možno pravidelně poslouchat na expres rádiu každý pátek od 23:00 do 01:00 , ve všech prodejnách Kenvelo a stovkách dalších restaurací a prodejen po celé ČR.



Již tento týden WTF Entertainment a Depo Crew přivezou populárního R´n´B zpěváka AKONA do Prahy a oficiální afterparty proběhne v clubu Mecca na kterou mají všichni se vstupenkou z koncertu vstup zdarma! V HC Sparta jako první přivede 22. února publikum do varu brněnský DJ Maztah. Dále se představí slovenská princezna R´n´B Misha, která uvedla soul a R‘n‘B na slovenskou hudební scénu a tím tato zpěvačka ovlivnila i mnohé české posluchače.

To a mnohem víc vás čeká, než nastoupí hlavní hvězda večera, senegalsko-americký zpěvák AKON s největšími hity z alb Trouble a aktuálního Konvicted, aby předvedl nezapomenutelný hudební zážitek.
A co tě čeká po skončení koncertu? Pokračujeme na oficiální afterparty, která se bude konat v blízkém okolí, v holešovické Mecce! Na akci zahrají na R‘n‘B stagi DJ Scarface + hosté a na House stagi DJs Angel Charlie & David Monoszon. Special Guest Stars: Zuzana Vlčeková a David Riva.

Předprodej AKON od 690,- v síti Ticketpro. Vstupenky na afterparty v předprodeji od 190,- a se vstupenkou z koncertu AKON vstup zdarma! Více info na www.wtfcz.cz nebo www.starmixparty.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016