PARTYINFO

 

FEVER

Datum konání:
12.01.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Rick Stereo aka Andrea Fiorino, Disco Bros
Live:
eL Jay, Sugar Mama, Don Robustus
Info:
fiorino@clubzone.cz
Popis:
vstup 50 czk, v disco přestrojení vstup zdarma
 
 
Druhé vydání brněnské akce Fever v 7.nebi
Po veleúspěšné obnovené premiéře, ochucené diskošunkou a korunované mysteriózní plechovkou, přichází druhý díl noci Fever a s ním také osvědčená sestava DJs a performerů, kteří Vás budou druhou sobotní nocí roku 2008 provázet. Pro většinu z nás sedmdesátá léta skončila na Silvestra roku 1979. Ne tak pro ně! Krom spousty disco muziky si pro vás řádnou zásobu diskosušenek minule přichystal Andrea Fiorino alias Rick Stereo. 
 
Co to asi bude tentokrát? A bude zase krást toaletní papír? Za DJským pultem mu řádně sekundovala dvojice ostravských educatorů Aleš Ogrocký a Jiras.K alias Disco Bros, přičemž se, vzhledem k jejich neustálé výměně brýlí, nikomu nepodařilo zjistit, který je který. Přijdete na to vy? Nebude samozřejmě chybět ani zvrhlý Mexičan eL Jay, který tentokrát snad i odtajní obsah svého kufříku na saxofon. Ukáže nám svůj nástroj? A chybět nebude ani následník moderátorského krále 70. let Dona Cornelia, Don Robustus, jenž se možná do příště naučí i nějaké to slovíčko česky. Budeme mu fandit!

Stejně tak budeme fandit i naší čarokrásné divě skrývající se za pseudonymem Sugar Mama. Zvládne příště víc než dva refrény? Nezapomeňte před zrcadlem pilovat své disco kreace, protože budeme opět soutěžit o hodnotné ceny. Minule jste nebyli dost dobří, takže se rozdávalo jen šampaňské a Honza o své auto nepřišel. Zůstanou mu příště jen oči pro pláč? Vyrabujte také šatník svým rodičům, protože v disco přestrojení máte na Fever vstup zdarma! Najdete v něm něco? Budeme té noci opravdu cestovat časem? A objeví se zase The Riddler? Odpovědi na tyto a spoustu dalších nevyřčených otázek najdete už v sobotu 12. ledna 2008 v brněnském klubu 7.nebe.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016