PARTYINFO

 

EC 4:WARM UP MUSICA

Datum konání:
12.01.2008 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Falešná Morálka
DJs:
LumberJack (jacklumber_aka_lumberjack), Nirthy (djnirthy.com), Aston Martin (idj.cz/astonmartin), Bon Finix (bonfinix.com), Cooler-X (myspace.com/coolerx)
Info:
http://www.electro-countdown.wz.cz
electro.countdown@email.cz
Popis:
start 19:00 vstup 60 czk
 
 
Electro Countdown 4, tentokrát jako warm up party Musica
Electro Countdown team  za podpory agentury In-Music uvádí Electro Countdown4:Warm up Musica! Uz to budou dva měsíce od posledního dílu Electro Countdown, takže opět vzhůru do klubu! Premiéra v klubu Falešná Morákla  plná elektronických zvuků, hutných groove zvuků, masivních beatů a deejayských setů proběhne v sobotu 12. ledna od 19:00 v prostorách klubu Falešná Morálka v Jihlavě a je se opravdu nač těšit. 
 
Hlavním hostem celé akce je jeden z nejoblíbenějších českých DJs – člověk s krví napů z Kypru a napůl z Čech Bon Finix. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát Ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs. Rok 2004 zajistil Bon Finixovi residenturu v proslulém pražském klubu Mecca, a také mu přinesl jeho první festival – nic menšího, než Creamfields 2004. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Česku. Tomu pomohou dotvořit atmosféru večera další DJs.

Svůj nový set si do Jihlavy přijede vyzkoušet electro borec, jehož jméno známe již párkrát i z Jihlavy, naposled byl jako headliner Electro Countdown 1, ano je to Aston Martin a je opravdu nač se těšit jak nám předeslal! Před Astonem se nám ukáže se svým progressivem, který mohl natrénovat nedávno na Cybertronicu rodák z Velkého Meziříčí, DJ Nirthy. Těžkého úkolu zabavit publikum od samotného počátku večera pak opět dostal progressivní LumberJack. Samozřejmě po Bonu Finixovi musí někdo dál roztančit již tak dost rozžhavené publikum, o tech-trance až sem tam hard-trancový zbytek večera se postará stálice Electro Countdown mejdanů a akcí kolem Jihlavy, Cooler-X. Během večera budou publikum rozpohybovávat a okouzlovat robotické pohyby electric boogie tanečníků, které zajistila a poskytla agentura In-Music.

Akce startuje úderem 19:00 a potrvá až do brzkých ranních hodin, hodně bude záležet v jakém bude publikum pařebním rozpoložení. Vstup na akci je 60,-Kč a prvních 50 příchozích obdrží u vstupu CD Bona Finixe, speciálně namixované pro tuto akci, není ani k dispozici nikde na internetu, takže kdo ho chce, musí přijít brzo. Jinak kromě dobré nálady a vějířů s sebounezapomeňte sledovat web akce www.electro-countdown.wz.cz, reklamy budou vsude na internetu a objeví se i v několika rádiích.

Pro více informací jdi na www.electro-countdown.wz.cz, www.myspace.com/imusicinfo, www.falesnamoralka.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016