PARTYINFO

 

STEAM NEW ERA

Datum konání:
18.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Arno Cost (myspace.com/arnocost, fr)
Norman Doray (myspace.com/normandoray, fr), Pete Walk (peteewalk.com) Raju (djraju.cz)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Line-up:
1st stage:

22:00 – 23:30 Raju
23:30 – 00:30 Pete Walk
00:30 – 02:30 Arno Cost
02:30 – 04:30 Norman Doray
04:30 – 06:00 Pete Walk

2nd stage:

(zavřeno, soukromá akce)
 
 
Co vás čeká dnes na další akci v Retro Music Hall?
Tématem posledních dní byla vyprodaná Opening party v Retro Music Hall, která proběhla minulý pátek. Naší vizí na další akce je vozit nová a neokoukaná jména a hned na první další pátek tu pro vás máme první dvě, francouzské dje a hlavně producenty a remixéry Arno Costa a Normana Doraye. Mrkněte na poslední informace včetně line upu, vstupenek, řešení interiéru a hlavně mnohých vylepšeních oproti otvíračce.
 
Vstup
Do 23:00 na místě za 150 kč, poté za 200 kč. Program startuje již od 22:00 a díky českým cenám tak máte možnost přijít dřív a vynechat případný warm up někde v restauraci apod.

Jak bude vypadat hlavní stage tentokrát?
Vzhledem k naší snaze být nevšední a každou noc nějak originálně uzpůsobit danému hudebnímu stylu tentokrát výrazně posílíme světelný park o tzv. světelné hlavy. Lightshow tak opět dostane nový rozměr. Doplní ji standardní světelná výbava klubu srovnatelná s mnoha halovými akcemi a to programovatelné scany, oslepující blindery , neopomíjený stroboskop a dvě standardní hlavy, dále velmi kvalitní a po Opening Party vychvalovaný zvuk od firmy L´Acoustic a videoprojekce na plátně a čtyřech plazmových obrazovkách.

Bary
Po přetížení na Opening Party budou vyměněni někteří barmani a k tomu přidělány dva mobilní bary. Ceny opět české, Staropramen 35 kč (0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 75 kč, k tomu levné koktejly.

Šatna
Oproti Opening Party bude navždy zvětšena a posílena.

Doprava
Pro ty kdo by Retro Music Hall neznali, přikládáme mapu. Metrem nebo tramvají do stanice Náměstí Míru a odsud cca 100 metrů do ulice Francouzská, druhý dům po pravé straně je Retro Music Hall.

After Party
Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall se konají v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1 (www.studio54.cz). Klub je vzdálen pouhé 2 km nebo tři stanice autobusem 135 do stanice Náměstí Winstona Churchilla.

Stahujte set: Norman Doray

K tomu všemu vám všem Arno Cost vzkazuje: Dnes určitě doražte, těším se na vás!

Thonyk
info@thonyk.com
 
Arno Cost a Norman Doray tento pátek v Retro Music Hall Francouzští Arno Cost a Norman Doray v Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Steam New Era v Retru od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016