PARTYINFO

 

STEAM NEW ERA

Datum konání:
18.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Arno Cost (myspace.com/arnocost, fr)
Norman Doray (myspace.com/normandoray, fr), Pete Walk (peteewalk.com) Raju (djraju.cz)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 150 czk, poté 200 czk
Line-up:
1st stage:

22:00 – 23:30 Raju
23:30 – 00:30 Pete Walk
00:30 – 02:30 Arno Cost
02:30 – 04:30 Norman Doray
04:30 – 06:00 Pete Walk

2nd stage:

(zavřeno, soukromá akce)
 
 
Co vás čeká dnes na další akci v Retro Music Hall? Arno Cost a Norman Doray tento pátek v Retro Music Hall
Francouzští Arno Cost a Norman Doray v Retro Music Hall
V pátek 18.1.2008 se uskuteční první větší akce po otevření Retro Music Hall pro pravidelné party. Vystoupí na ní jeden z nejvýznamnějších francouzských djs a producentů mladší generace současnosti Arno Cost, autor jednoho z nejhranějších tracků roku 2007 Magenta! Hrají ho takové veličiny jako Tiesto, Eric Prydz, Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Pete Tong, David Morales a dokonce ho zremixovali Eric Prydz, Dave Spoon i Tom Novy!
 
Arno Cost je jedním z nejtalentovanějších francouzských hudebních producentů. Spolu s Normanem Dorayem podepsali v roce 2006 smlouvu s labelem Serial Records, kde se jejich první singl "Let U Go" rychle stal velkým hitem na francouzských rádiích a zařadil se do playlistů mnoho houseových djů (Didier Sinclair, Antoine Claraman, Hoxton Whores, Narcotic Thrust, a Muttonheads . . .). Arno má na kontě také mnoho úspěšných remixů pro The Freshmakers, Serial Crew Da Sushiman a dokonce i pro Michaela Jacksona.

Arnův styl se dá přirovnat k jeho nejúspěšnějšímu producentskému počinu – obrovskému klubovému hitu "Magenta". Magenta se dostala do hudebních bagů takových velikánů jako jsou Axwell, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Pete Tong, David Morales, Tiësto a stala se jednou z nejhranějších skladeb na "The Amsterdam Dance Event." Magenta se dočkala také remixů od producentských es Dave Spoona, Toma Novyho a Erica Prydze. Na rok 2008 je naplánován release Arnova prvního alba.
 
Norman Doray se poprvé postavil za gramofony v roce 2002, kdy začal po francouzských klubech hrát svůj electro house music style. Zlom v jeho kariéře přišel v roce 2006 s prvním releasem svého tracku “In the Name of Love”, který vydal na německém labelu STARFUNK Records. Spolu s Arno Costem a Pierrem De La Touche pod pseudonymem The Freshmakers vydal megahit “Let U Go”, který byl považován za houseový track léta 2006 a umístil se na prvních příčkách v několika tanečních hitparádách. Kromě remixů pro mnoho známých producentů (Henrik B, Antoine Clamaran, Sunfreakz) Norman vydal v roce 2007 na labelu Serial Records svůj track "JETLAG" a aktuálně společně s Arno Costen bodují se svým společným singlem " Apocalypse ", který se opět dostal do playlistů takových djů jako jsou Pete Tong, Axwell, Eric Prydz, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Sebastien Léger, Antoine Clamaran a další.

Pete Walk je český expert na energické podání house music a na této akci samozřejmě nemůže chybět. Dalším zástupcem české scény pak bude dj Raju.

Steam New Era je nový koncept vycházející z party Steam, která funguje již od roku 2002. Tato akce se bude konat v Retro Music Hall pouze jednou za několik měsíců vždy za účasti světových houseových hvězd a stane se takovou třešničkou na dortu mezi akcemi v tomto klubu.

Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1. www.studio54.cz

Thonyk
info@thonyk.com


Arno Cost - Magenta

Tiesto is playing Magenta
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Steam New Era v Retru od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016