PARTYINFO

 

EUPHONIC

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Kyau & Albert (trance energy 2008/kyauandalbert.com, de), Stoneface
& Terminal (www.stoneface-terminal.de, www.euphonic.de, de), Rewalkers (Pete Walk & Rewis = new czech trance duo), Michael C (djmichlec.com)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 200 czk, poté 250 czk
Line-up:
22:00 - 00:30 Michael C
00:30 - 02:30 Kyau & Albert
02:30 - 04:30 Stoneface & Terminal
04:30 - 06:30 Rewalkers
 
 
Rozhovor s Kyau & Albert k dnešnímu Euphonicu Euphonic v Retro Music Hall otevře Michael C
Biografie německých Kyau & Albert k pátečnímu Euphonicu
Tato dvojice má toho za sebou opravdu spoustu. Vlastní label, který oslavil loni již 10 let existence, alba, tracky, remixy, videoklipy, atd. Letos vystoupí společně s dalšími tranceovými ikonami jako headlineři Trance Energy v Holandsku. No a pro všechny kdo nechtějí absolvovat dalekou cestu do Ultrechtu přivezou tento pátek svou noc Euphonic i včetně svých kolegů Stoneface & Terminal do Prahy..
 
Ralph Kyau a Steven Moebius Albert jsou známí jako Kyau & Albert – a jsou jednou z nejoriginálnějších DJ / producentskou dvojicí na elektronické taneční scéně. Podruhé za sebou se objevili ve výroční anketě časopisu DJ Mag Top 10 - tentokrát na pozici 57.



Tito dva Němci stojí za klubovými hity jako "Made Of Sun", "Outside“ "Velvet Morning", "Walk Down", "Kiksu", “Are You Fine?” a “Always A Fool”. A to není vše, co byste o produkci Kyau & Albert měli vědět: všechny mužské vokály totiž zpívá sám Steven Moebius Albert!

V roce 1997 Kyau & Albert založili svůj vlastní label Euphonic. Se světovými producentskými jmény jako Ronski Speed, Sonorous, Stoneface & Terminal, Marc Marberg a Mirco de Govia, patří dnes label Euphonic mezi nejlepší světové značky tanečního průmyslu. Mimo to Euphonic v Německu zastupuje tranceové ikony Above & Beyond, OceanLab a Armina van Buurena.

Úspěšné debutové album "Here We Are Now" vydali Kyau & Albert na 3 kontinentech. Svoji autorskou stopu také zanechali v podobě remixů mnoha skladeb od těch nejpovolanějších jmen klubové scény - Armin van Buuren, Kosheen, Gabriel & Dresden a nespočet dalších. Kyau & Albert remix skladby "Jump The Next Train" od Young Parisians se stal celosvětovým klubovým hitem – a dnes už opravdovou klasikou.

Jejich druhé autorské album "Worldvibe" bylo vydáno v Evropě a Severní Americe v listopadu 2006, v Rusku a Asii v lednu 2007. V květnu 2007 Kyau & Albert namixovali CD k desetiletému výročí labelu Euphonic, které bylo složené pouze ze skladeb vydaných na Euphonicu. V roce 2007 vydali ve spolupráci se svým kolegou z labelu Marcem Marbergem track “Megashira”, za kterým pak následovaly další úspěšné singly “Always A Fool” a “7 Skies”. Kyau & Albert se proslavili svými hutnými sety, které jsou plné řízných mixů a jejich energie za gramofony je jednoduše nakažlivá. Zažít jejich vystoupení na party je něco, na co hned tak nezapomenete.

www.kyauandalbert.com
www.myspace.com/kyauandalbert
www.euphonic.de
 
Paul van Dyk vás osobně zve na páteční Euphonic v Retru Euphonic – velká tranceová noc v Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016