PARTYINFO

 

EUPHONIC

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Kyau & Albert (trance energy 2008/kyauandalbert.com, de), Stoneface
& Terminal (www.stoneface-terminal.de, www.euphonic.de, de), Rewalkers (Pete Walk & Rewis = new czech trance duo), Michael C (djmichlec.com)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 200 czk, poté 250 czk
Line-up:
22:00 - 00:30 Michael C
00:30 - 02:30 Kyau & Albert
02:30 - 04:30 Stoneface & Terminal
04:30 - 06:30 Rewalkers
 
 
Rozhovor s Kyau & Albert k dnešnímu Euphonicu
Euphonic v Retro Music Hall otevře Michael C
Nestává se často, aby Michael C na party odehrál úvodní set, většinou ho můžete zastihnout spíše v pozdějších hodinách a v rychlejších BPM. V Retru ale bude celou party otevírat, tak nás zajímalo, co si pro nás připravíš na začátek, Michale? V příloze zároveň přikládáme kompletní praktické informace od line upu, přes řešení stage pro tento večer, posílení barů a šatny, zvuk, dopravu na samotné místo až po after party. Podle aktuálních předprodejů již můžeme s jistotou říct, že to bude parádní jízda!
 
Michael C:Rozhodně chystám na začátek pomalejší tempo, chci si rozjezd celé party opravdu užít, zahraju i svůj nový progressive mix českého projektu Nirthy & Namtrack, který vyjde na přelomu února a března. Hraju 2 a půl hodiny, takže mám dost času postavit rozvíjející a dynamický set. Doufám, že v pátek do Retra všichni dorazíte a vytvoříte tak skvělou atmosféru, jaká vždycky na akcích v České republice spojené s labelem Euphonic panovala!



Vstup
Do 23:00 na místě za 200 kč, poté za 250 kč. Program startuje již od 22:00 a díky českým cenám tak máte možnost přijít dřív a vynechat případný warm up někde v restauraci apod.

Jak bude vypadat hlavní stage tentokrát?
Na noci zaměřené na trance nesmí opět chybět laser. Navíc bude tentokrát doplněn o látkové dekorace násobící jeho efekty. K tomu samozřejmě využijeme standardní světelnou výbavu klubu srovnatelnou s mnoha halovými akcemi, velmi kvalitní a po Opening Party vychvalovaný zvuk od firmy L´Acoustic a videoprojekce na plátně a čtyřech plazmových obrazovkách.

Bary
Po přetížení na Opening Party budou vyměněni někteří barmani a k tomu přidělány dva mobilní bary + třetí zůstane v záloze. Ceny opět české, Staropramen 35 kč (0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 75 kč, k tomu levné koktejly i spousta dalších drinků.

Šatna
Oproti Opening Party již je navždy zvětšena a posílena. Doprava Pro ty kdo by Retro Music Hall neznali, přikládáme mapu. Metrem nebo tramvají do stanice Náměstí Míru a odsud cca 100 metrů do ulice Francouzská, druhý dům po pravé straně je Retro Music Hall.

After Party
Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall se konají v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1 (www.studio54.cz). Klub je vzdálen pouhé 2 km nebo tři stanice autobusem 135 do stanice Náměstí Winstona Churchilla.

Thonyk
info@thonyk.com
 
Biografie německých Kyau & Albert k pátečnímu Euphonicu Paul van Dyk vás osobně zve na páteční Euphonic v Retru Euphonic – velká tranceová noc v Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016