PARTYINFO

 

EUPHONIC

Datum konání:
25.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Kyau & Albert (trance energy 2008/kyauandalbert.com, de), Stoneface
& Terminal (www.stoneface-terminal.de, www.euphonic.de, de), Rewalkers (Pete Walk & Rewis = new czech trance duo), Michael C (djmichlec.com)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 100 czk, na místě do 23:00 200 czk, poté 250 czk
Line-up:
22:00 - 00:30 Michael C
00:30 - 02:30 Kyau & Albert
02:30 - 04:30 Stoneface & Terminal
04:30 - 06:30 Rewalkers
 
 
Rozhovor s Kyau & Albert k dnešnímu Euphonicu Euphonic v Retro Music Hall otevře Michael C Biografie německých Kyau & Albert k pátečnímu Euphonicu Paul van Dyk vás osobně zve na páteční Euphonic v Retru
Euphonic – velká tranceová noc v Retro Music Hall
Na pátek 25. 1. chystáme opravdovou tranceovou lahůdku, německou noc Euphonic Night která již objela celý svět, avšak Prahu vždy minula. Jako hlavní hosté vystoupí dvě německá dua Kyau & Albert (headlineři Trance Energy 2008 společně s hvězdami jako Tiesto, Ferry Corsten, Marco V a Sander van Doorn), a Stoneface & Terminal!
 


Německý top tranceový label Euphonic je domovem mnoha kvalitních producentů, kteří mají na kontě nespočet celosvětových klubových hitů. Loni oslavil své desetileté výročí existence a v rámci speciálních oslav Euphonic Night objela celý svět. V České republice se label Euphonic již kdysi představil, ale vždy bohužel míjel pražské kluby velikým obloukem. Až nyní konečně dorazí do Prahy a navíc ve složení, v kterém tu ještě nikdy nebyl!!!

Klub Retro v rámci svých pravidelných tanečních pátků představí dvě producentské a djské dvojice – Kyau & Albert a Stoneface & Terminal, kteří tak odstartují pravidelné tranceové párty v tomto klubu. Party people se můžou těšit na energické vystoupení, které z rukou Kyau & Albert a Stoneface & Terminal slibuje neotřelé tranceové melodie a pořádnou djskou show! Svými vystoupeními k atmosféře party přispějí také jeden z předních českých djs Michael C, jenž ve svých dynamických setech prezentuje zajímavý crossover trancu, elektra a techna, a nový tranceový projekt djů Peta Walka a RewiseRewalkers.

Klub Retro si pro všechny připravil lahůdku ve formě lidové ceny vstupu.

Vstup v předprodeji do 24.1. za 150 kč, na místě do 23h 200 kč, poté 250 kč. Předprodej vstupenek v síti TICKETSTREAM, cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR a knihkupectvích KANZELSBERGER.


Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz.

Thonyk
info@thonyk.com

www.kyauandalbert.com
www.stoneface-terminal.de
www.rewalkers.com
www.djmichaelc.com
www.euphonic.de


Kyau & Albert – Outside

Kyau & Albert – Save me



Kyau & Albert feat. Julie - Not With You


Kyau & Albert Live

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016