PARTYINFO

 

CYBERNIGHT

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
JayDee, Orbith, Hydrophonic, Louis Elio, Marthen, Tommy Riu
 
 
Cybernight s JayDeem v brněnském klubu Mersey
Po sérii letních Cybernight open-airů na brněnském koupališti Riviéra, se Cybernight opět vrací na klubovou scénu. Tentokrát však ve své indoor verzi.  Jako domovský prostor jsme tentokrát vybrali osvědčený a oblíbený klub Mersey v Brně a doufáme, že s Vaší pomocí opět navážeme na úspěšnou letní řadu.
 
Jelikož termín 19.1.2008 je opravdu chladný, zvolili jsme jako headlinera legendárního holandského dje a producenta, který je českému publiku velmi dobře znám, který je zde velmi oblíben a který nás v tomto zimním měsíci svými sety opravdu rozpálí. Muže jenž je autorem legendárního singlu Plastic Dreams - JAYDEE! Samozřejmě nesmí chybět ani naše česká špička, tedy djs, kteří dokáží vždy připravit skvělou atmosféru a jejichž vystoupení jsou vždy vysoce chválena - djs Orbith a Hydrophonic. K závěru nezbývá než představit poslední trojici  vystupujících - Louis Elio, Marthen a Tommy Riu, kteří jsou Vám dobře známi právě z letních Cybernight-ů!

Pevně věříme, že tato sestava Vám rozehřeje a rozproudí krev v žilách a že se na další Cybernight v klubu Mersey, se speciálně posíleným zvukem pro tuto akci, opět rádi podíváte;) Rádi bychom Vás i uvítali na novém webu a doufáme, že se Vám bude líbit. Pravidelně jej prosím sledujte – v nejbližších dnech se zde objeví další informace o nadcházejícím dílu, jako je cena, speciality a daší. Zároveň bychom Vás chtěli upozornit na možnost registrace. Po ní, budete moci dostávat aktuální infa, newsky, upozornění na soutěže, případně informace o akčních nabídkách lístků a jiných výhodách :)

Na závěr nezbývá, než Vám popřát mnoho zdaru a úspěchů v novém roce a spoustu skvělých, vydařených parties;)

Váš Cybertronic team
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016