PARTYINFO

 

APOKALYPSA 10 YEARS ANNIVERSARY

Datum konání:
20.11.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Ken Ishi, Umek, Surgeon, Elton D, Tobias Lüke aka O.B.I. vs. DJ Lukas., Jason Little, Toky, Džejár, Jerry, Nois & Spiriakos
2nd stage - 4 Strings, Bryan Kearney, Pico & Fester, Stepan Bruck, Ty-Phone, Free Gate, Vyrys
Live:
Collabs 3000 aka Chris Liebing & Speedy J
Info:
http://www.apokalypsa.eu
Popis:
start 18:00, vstup předprodej 399/499/599 czk, na místě 699 czk, vip 999 czk
Line-up:
TIMETABLE SHOW:

22:00 - 23:30 THE DEVIL SAYS - FIRE
23:30 - 01:30 THE DEVIL SAYS - FIRE DISASTER
01:30 - 03:00 THE DEVIL SAYS - EARTHQUAKE
03:00 - 04:15 THE DEVIL SAYS - EARTHQUAKE TREMOR
04:15 - 05:30 THE DEVIL SAYS - WATER POWER
05:30 - 07:00 THE DEVIL SAYS - HURRICANE FORCE
07:00 - 08:00 THE DEVIL SAYS - ABSOLUTELY APOKALYPSA

Techno Energy Hall:

18:00 - 19:00 SPIRIAKOS VS NOIS
19:00 - 20:00 JERRY
20:00 - 21:00 DZEJAR
21:00 - 22:00 TOKY
22:00 - 23:30 THE DEVIL SAYS - FIRE UMEK
23:30 - 01:30 THE DEVIL SAYS - FIRE DISASTER COLLABS 3000 LIVE IN CONCERT
01:30 - 03:00 THE DEVIL SAYS - EARTHQUAKE KEN ISHII
03:00 - 04:15 THE DEVIL SAYS - EARTHQUAKE TREMOR SURGEON
04:15 - 05:30 THE DEVIL SAYS - WATER POWER ELTON D LIVE
05:30 - 07:00 THE DEVIL SAYS - HURRICANE FORCE OBI & LUKAS
07:00 - 08:00 THE DEVIL SAYS - ABSOLUTELY APOKALYPSA JASON LITTLE



E-motion Members of the best Hall:

17:00 - 18:30 DEIVIS
18:30 - 20:30 FREE GATE
20:30 - 22:00 VYRYS
22:00 - 00:00 STEPAN BRUCK
00:00 - 02:00 4STRINGS
02:00 - 04:00 BRYAN KEARNEY
04:00 - 06:00 PICO & FESTER
06:00 – 08:00 TYPHONE
 
 
10 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Apokalypsa 10 Years Anniversary - line up Apokalypsa zveřejňuje Timetable Show
10 let Apokalypsy se blíží - informace pořadatele!
 
 
Nákres uspořádání pavilonu P



BVV – PAVILON P



-    Video: zde

-    Adresa: Výstaviště 1, 647 00 Brno
 
-    Vstupní brány:
-    pro vstup do areálu BVV využijte bránu č.7, viz.mapka
-    pro vjezd do areálu BVV využijte bránu č. 9, viz. mapka

-    Parkoviště:
-    po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště R1, viz. mapka

-    VIP parkoviště:
-    po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště VIP, viz. mapka

- Hlavní vstup do pavilonu P
-    majitelé vstupenek z předprodeje a návštěvníci kupující si vstupenky na místě, využijí hlavní vchod do pavilonu P (přímo u parkoviště pro návštěvníky), který bude rozdělen na tři koridory, a to 2 pro předprodeje a 1 pro nákup vstupenek na místě.

-    VIP vstup do pavilonu P
-    majitelé VIP vstupenek a akreditování partneři využijí VIP vstup z boku pavilonu, přímo u VIP parkoviště (označené vstupní dveře VIP/GUESTLIST)

DOPRAVA

-    Autobusem
-    využijte autobusové linky 44, 84, 405, 406 a vystupujte na zastávce Riviera
-    Autem
-    jeďte směr pisárecký tunel, před vjezdem do tunelu sjeďte na bránu č. 9

TECHNO ENERGY PÓDIUM



E-MOTION MEMBERS OF THE BEST HALL



VSTUPENKY

- už samotné předprodeje na akci předpovídají, že účast bude rekordní. Jelikož hlavní hala pojme až 10.000 lidí a vedlejší 1000, bude na akci dostatečný počet vstupenek pro všechny, kteří si chtějí zakoupit vstupenku na místě, a to za cenu 700,-

INFORMACE (ve zkratce)

Na hlavním pódiu haly Techno Energy vyroste 32 metrů dlouhá a 12 metrů vysoká scéna v podobě anděla, který bude sloužit jako hlavní promítací plocha pro 4 tématická dějství - síly Apokalypsy. Čeká vás DJ scéna osázená LED panely (50m2), lasershow z dílny Ministry SK, která hlavní scénu premiérově osadí 7 lasery. Podstatné také je vybavení lineárním zvukovým systémem L’acoustic dV-DOSC o výkonu 112 kW!

Hlavní “anděl” Apokalypsy k vám bude promlouvat, bude vás strašit, šokovat, představovat vystupující umělce…zkrátka vás bude bavit. O hlavní scénografii a dramaturgii se postaral americký dabér John Stick a animátorské studio Cube Vision & Screenrental. Zajímavost pro všechny fanoušky - vystupující z projektu Collabs 3000 (Ch.Liebing & Speedy J) budou jako ODPOSLECHY používat aparát Nexo (výkon 10 kW), který znáte z dřívějších Apokalyps.  Další perličkou jsou videoprojektory, které mají osvětlovat křídla “anděla” - takto silné projektory jsme museli objednat od sousední rakouské produkční agentury stojící za známou vídeňskou mega akcí Gazometer.

Světelná show bude koncipována jinak, než na koncertech či jiných parties, tudíž světla nebudou umístěna pouze nad stageí, ale nad celým prostorem. Pro světla bude použito přes 100m nosných hliníkových konstrukcí. Jako hlavní světelný zdroj budou použité LEDkové washe od firmy JB Lighting, otočné hlavy Martin Mac, stroboskopy Martin Atomic 3000, Blindery a spousta dalších…

Vedlejší pódium má aparaturu osvědčené značky NEXO (dřívější oficiální ozvučení Apokalyps), prosvícené schody vedoucí na pódium, videoprojekci a světelný park.

SPECIALITY

-    Dvd - trailer: zde
-    celkem 4.000 ks DVD Apokalypsa 10 Years Anniversary, která byla speciálně sestříhána z dílů Techno Congress, Jubileum a Virtual Reality, dostanou návštěvníci zdarma

-    Cigaretové papírky Apokalypsa
-    společně s Party In House jsme pro vás nechali vyrobit 2000 ks cigaretových papírků s designem Apokalypsy, které dostanete ve Wegget části hlavního pódia

-    Obchůdky, atrakce
-    čeká vás spousta atrakcí a obchůdků, které najdete v hlavní party aréně. Namátkou jmenujme Nintendo Game zone, Bounce Clan workshop, limuzínu Dzob.cz, fotokoutek Amundsen, Lightstick shop, obchůdky s oblečením, stříbrem, dočasným tetováním, stylovou čajovnu apod...

-    Občerstvení, restaurace
-    pavilon P vám nabídne plnohodnotné fastfoody, kde kromě “standardních” pochutin, jako jsou bagety, párky v rohlíku, chlebíčky a další, si budete moci také zakoupit plnohodnotné jídlo, jako je smažený sýr, guláš, kuřecí steaky a další dobroty pro všechny vyhladovělé tanečníky.

-    Grilovací zahrádka s čerstvým vzduchem zdarma :)
-    pro všechny návštěvníky máme připraveno další překvapení, a to zimní zahrádku, která bude sloužit pro osvěžení čerstvým vzduchem, popřípadě zde můžete využít gril bar s pochoutkami, dále si můžete dát čínské nudle, langoše... Zahrádku najdete v hlavní části party arény mezi Nintendo game zónou a Wegget zónou.

VIP/AKREDITACE

-    Parkování
-    po vjezdu bránou č.9 budete navigováni na parkoviště VIP, které je zdarma - viz. mapka

-    VIP vstup
-    majitelé VIP vstupenek a akreditovaní partneři využijí VIP vstup z boku pavilonu, přímo u VIP parkoviště (označené vstupní dveře VIP/GUESTLIST)
-    akreditovaní se budou prokazovat u guestlistu občanským průkazem, platící VIP návštěvníci platným VIP Deluxe lístkem.

-    VIP šatna
-    hosté VIP mají šatnu zdarma, a to přímo u vchodu VIP do pavilonu P

-    VIP zóna
-    naši hosté, ať už s lístkem VIP, nebo akreditovaní, mohou využívat zónu od jezdících schodů, balkóny s výhledem na hlavní i vedlejší stage, mají přístup do mexické restaurace, která je v zázemí E-motion pódia, mohou využít VIP toalety. VIP klientela může opouštět pavilon P, avšak vracet se do pavilonu může pouze vchodem pro VIP.

Podmínky pořadatele

Bez povolení pořadatele je přísný zákaz instalovat a distribuovat reklamní tiskoviny a předměty. Na akci Apokalypsa je zakázáno donášet vlastní nápoje, drogy, zbraně a jiné nebezpečné předměty. Přísně zakázán je prodej vstupenek v okolí akce mimo oficiální pokladnu. Platné vstupenky zakoupíte pouze na pokladně pavilonu P.

Návštěvník s běžnou vstupenkou nemá možnost opakované odcházet z pavilonu P. V případě opuštění pavilonu ztrácíte možnost se bezplatně vrátit zpět.

Návštěvník se vstupenkou VIP (páskou VIP) má možnost opakované odcházet z pavilonu P. V případě opuštění pavilonu se můžete vrátit zpět pouze vchodem pro VIP/Akreditace.
 
DJ Toky - perličky z rozhovorů Holandská techno mašina - Speedy J Apokalypsa uvolňuje jednu kapitolu z DVD, které dostanete zdarma u vstupu! Apokalypsa: Představujeme druhé pódium v režii E-Motion teamu Collabs 3000 přivezou skutečnou techno live show Apokalypsa: Videoprohlídka pavilonu P! Surgeon - legenda temného diktátu se vrací! Apokalypsa představuje své nové DVD, které dostanete zdarma! Na Apokalypsu jedině se zapnutým Bluetooth! První poodhalení příprav 10ti leté Apokalypsy Ten opravdový masakr - Jason Little! Tento týden ujíždíme na německém DJovi jménem O.B.I.! Collabs 3000 live - a technaři kolabují Co si pouštěl team Apokalypsy tento týden? Ken Ishii – japonský techno bůh Co si pouštěl team Apokalypsy tento týden? 4 Strings: "Jsem velký fanoušek Speedyho J" Apokalypsa - 4 rozdíly, 4 VIP vstupenky! OBI & Lukas – jihoamerická dravost s německá preciznost Džejár: "Apokalypsa je tady od samých počátků" Na čem team Apokalypsy ujížděl tento týden? Buď dramaturg 10ti leté Apokalypsy! Jerry: "Kabelka na CD jak nějakej metrouš" Elton D: Brazilská funky nálož Bryan Kearney: "Jsem velkým obdivovatelem Chrise Liebinga" Vstupenky na Apokalypsu oficiálně v prodeji! Trailer od Johna Sticka a web Apokalypsy Online! Apokalypsa 10 Years Anniversary zveřějňuje line up Opravdový hudební požitek - Apokalypsa 10 Years Anniversary Apokalypsa k 10. výročí naděluje zdarma další DVD! Listopadová Apokalypsa s nejnákladnější reklamou v historii české taneční scény! V.I.P. vstupenky na Apokalypsu poprvé v prodeji 10 let Apokalypsy s party E-motion na druhém pódiu! Apokalypsa představuje Pavilon P a potvrzuje druhé pódium! Coffee House nabízí v Brně nejlevnější vstupenky na 10. výročí Apokalypsy! Apokalypsa oslaví deset let Apokalypsa odhaluje podtitul a dává do prodeje omezený počet vstupenek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Apokalypsa zveřejňuje DJ sety Report z jubilejní Apokalypsy od Čéši Apokalypsa 10 Years Anniversary - vyjádření pořadatele
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016