PARTYINFO

 

REFLEX CANNABIS CUP

Datum konání:
24.01.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Chris Sadler, Manio, K.Sandra, Jindra, Tchunhas, Ivan Myslikovjan, Gyd, Femaleafrobeat
Info:
http://www.cannabiscup.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Chateau Rouge - 3 patra! 4 bary! 3 stage!
Reflex Cannabis Cup @ Chateau L´enfer Rouge
Od podzimu 2004 pořádá společenský týdeník Reflex unikátní fotografickou soutěž, která nemá obdobu v celém regionu střední a východní Evropy. Je to Reflex Cannabis Cup, soutěž o nejkrásnější vypěstovanou a vyfocenou rostlinu konopí setého (Cannabis sativa). Slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku proběhne 24. 1. v klubu Chateau L'enfer Rouge v Praze. Na party vystoupí DJs Chris Sadler, Manio, K.Sandra, Jindra, Tchunhas, Ivan Myslikovjan, Gyd a projekt Femaleafrobeat.
 
Letos se koná již čtvrtý ročník Cannabis Cupu, a je zachován trend, který lze tušit z uplynulých ročníků soutěže. To jest, že v letošním roce jsou opět vypěstované rostliny o něco lepší než loni a pořízené fotografie o něco kvalitnější. V Reflex Cannabis Cupu se již tradičně soutěží ve čtyřech kategoriích.



V prvních dvou - indoor a outdoor - rozhoduje kvalita na fotografii zachycené rostliny, její statnost, tvarování a kvalita paliček. V kategoriích ikebana - aranže suchého konopí - a krásno - libovolná estetická fotografie s motivem konopí - naopak rozhoduje kvalita fotografie, ne rostliny.

Od loňského ročníku je soutěž soutěží o ceny - tradiční partner Cannabis Cupu, Growshop, věnuje pro první tři vítěze všech čtyř kategorií pěkné věcné ceny tematicky spjaté s konopím. Letošní ročník soutěže měl uzávěrku 31. 12. 2007.Slavnostní večer začíná ve 20:00, vstup je zdarma.

Oficiální stránky soutěže: www.cannabiscup.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016