PARTYINFO

 

BREAK4BEATS

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Friction (shogun audio, uk), SP:MC (emcee recordings , uk), Syncopix (hospital records, de), Kyanid (dvoika troika), Sayko (dvoika troika), Blulajta (redrum), Thiew (breakart)

2nd stage - Mystique (redrum), Kotlyk (pohon crew), Marcco (breakbrno), Yak (breakbrno)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:00, vstup 190/230 czk
Line-up:
21:00 Thiew
22:00 Kyanid
23:30 Sayko
01:00 Friction + SP:MC
03:00 Syncopix
04:30 Blulajta
 
 
Brněnská Break4Beats již začátkem února
Číslice 2008 se už pomale a jistě zabydluje na všech kalendářích široko daleko, aby ten vstup do nového roku nebyl tak trýznivý, nabízíme vám zmírňující hudební náplast na vaši bolístku. Prvního února dorazí na Break4Beats šéf labelu Shogun Audio, miláček publika i ortodoxních d’n’b headz DJ Friction! Tento talentovaný mladík během své dráhy posbíral mnoho ocenění a stal se skutečným pojmem na poli djingu i hudební produkce. Ale jak sám přiznává, mnohem lépe mu to jde za gramofony než ve studiu. S tím můžeme naprosto souhlasit, jelikož za mixpultem mu může konkurovat málokdo! Jeho nevinný kukuč může velmi snadno zmást, avšak pod touto maskou se neskrývá nic jiného než pravý d’n‘b golem. Stačí jen vložit šém…
 
A když se řekne Friction, musí se ještě jedním dechem doplnit jeho dvorní SP:MC. Každý zvlášť sice taky vydá za armádu práčat, ale jedině společně jsou schopni způsobit kompletní a setsakramentsky působivé ochromení vašeho drum and bassového orgánu na dlouhou dobu dopředu! Kapitolou samu pro sebe je pak třetí zahraniční host, vynikající DJ a skladatel, zástupce jakostního labelu Hospital, Syncopix! Požitkář, esoterický umělec a dovedný bavič. O domácí support se postarají Kyanid, Sayko a Thiew. Breakmatch stage budou mít pod palcem Yak, Marcco, Kotlyk a Mystique.

Více informací na www.fleda.cz a www.myspace.com/break4beats.
 
Do nového roku s Frictionem a SP:MC

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016