PARTYINFO

 

METOD 35 NONPLUSULTRA 15

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Čas
DJs:
Victorious G, Rusty, Lishuk, more
Live:
Bruno Ferarri, Kill The Dandies
 
 
Informace o plzeňské akci Metod 35 Nonplusultra 15
Dobrý den, rád bych Vás upozornil na multimediální večer 11.1.2008 v bývalém divadle Čas na náměstí Republiky v Plzni kde se uskuteční velkolepá oslava Metodových narozenin a jedna z prvních "nej" party roku 2008. Metod tímto srdečně zve všechny své kamarády i fanoušky, aby přišli oslavit zajímavé výročí. Večírek moderuje spisovatelka Věra Chasse. 
 
BRUNO FERARRI
Show performera, zpěváka a kabaretiéra. Postava Bruna Ferrariho - electro šansoniéra a testosteronového mága se zrodila v kabaretu Zlatá Kozačka, kde se potkal s multitalentovaným umělcem Davidem Jahnem, který v současnosti řídí doprovodnou skupinu Bruna Ferrariho a je autorem většiny jeho repertoáru. Jejich společným zájmem se stal dekadentní šanson, dark disco, dirty pop, electro billy a další hudební směry, které v Čechách teprve čekaly na objevení. Sestavu malé Brunovi hudební armády doplňují úžasné tančící vampíří lolitky Sweet a Kinki a alžírský kytarový mág Hadji Moussa. Bruno a jeho lidé se opevnili v Chrámu něhy, což je esoterické centrum, které Bruno a spol. společně provozují, kde tvoří a kde vznikla jejich dokonalá hudební show. Na novém albu “Lovers In Danger” se Bruno vrací ve skvělé formě, přičemž dokazuje, že je bezkonkurenčně nejoriginálnější umělec na naší hudební scéně.
www.brunorerrari.cz

KILL THE DANDIES !
Pod tímto provokujícím názvem se skrývá dvojice Hank J. Manchini (zpěv, kytara) a Sonja La Petite (zpěv, varhany), staří známí ze skupin The Nihilists a The Bodywounds, kteří tuto formaci založili spolu s kytaristou Richardem Fischerem známým též ze skupiny Take Death, strojově přesným úderným bubeníkem Wratislavem Plachetou, ex The Nihilists či Green Monster a Zdeňkem Rudolem hráčem na elektronické nástroje, bývalým členem pražské industriální legendy Střední Evropa. Pod tímto provokujícím názvem se skrývá dvojice Hank J. Manchini (zpěv, kytara) a Sonja La Petite (zpěv, varhany), staří známí ze skupin The Nihilists a The Bodywounds, kteří tuto formaci založili spolu s kytaristou Richardem Fischerem známým též ze skupiny Take Death, strojově přesným úderným bubeníkem Wratislavem Plachetou, ex The Nihilists či Green Monster a Zdeňkem Rudolem hráčem na elektronické nástroje, bývalým členem pražské industriální legendy Střední Evropa. Hudba Kill The Dandies! v sobě skrývá prvky garážového rocku či psychedelie šedesátých let s nádechem postpunku, špinavého rock „n“ rollu a decentně potemnělé elektroniky.
www.myspace.com/nastydandies

Black vinyl & vocal dj VICTORIOUS G "Pneumatic deep trip" a jeho projekt PEAGE DOWEN elektrohybrid&rool bass SUNDARI drums KASHA. Djs RUSTY @ LISHUK a jejich DISCOTEQUE.

Performance by great mystic - CURTIS JONNES - legendární performer znovu přjiíždí do Plzně, aby rozvířil stojaté vody plzeňské klubové taneční scény. Videoprojekce by TRIPPL KRIPPL visual system vj KLL & vj ZMTK ZČU - Ústav umění a designu - obor Multimediální design.

Modní přehlídka - Studio Hana. Fruit a coctail bar, service bar by BAR NEUTRAL a půlnoční překvapení. Děkuji za pozornost tomuto projektu věnovanou a nashledanou se teší JIří Metod Kassl. 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016