PARTYINFO

 

BOOM BANG BABY!

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Tvyks & The Voracious, warm up DJ V!
Live:
Yuksek (relish & uwe records - paris, fr)
Info:
http://www.boombangbaby.com
party@boombangbaby.com
Popis:
ZRUŠENO!!! start 22:00 vstup 199 czk
 
 
Sobotní vystoupení Yukseka zrušeno - Projekt Boom Bang Baby! končí
Party projektu Boom Bang Baby!, plánovaná na sobotu 19.1.2008 do klubu Bordo, se nekoná. Současně se zrušením této akce dochází i k ukončení fungování projektu Boom Bang Baby!
 


Na konci minulého roku jsme se domluvili na spolupráci s klubem Bordo, kam jsme se plánovali přesunout z Rock Café. Sobotní party měla být první akcí projektu Boom Bang Baby! v tomto klubu.

V úterý 15. ledna jsme se od produkčního Jiřího Zímy dozvěděli, že naši akci není možné zrealizovat. Klub Bordo dostal od majitelky objektu hodinovou výpověď.

Z časových důvodů se nám nepodařilo zajistit náhradní prostor, ve kterém by mohla tato party proběhnout. Jsme tedy nuceni ji zrušit.

Současně se zrušením akce jsme ukončili i fungování projektu Boom Bang Baby!. Naším cílem bylo přinést do města svěží kapely a hudební projekty. Toho jsme se zhostili s chutí a vervou. Přesto je důležité takový záměr podpořit patřičným klubovým prostorem. Pořádání dalších akcí by pro nás znamenalo neúnosné riziko, a to zejména po finanční stránce.

Srdečně děkujeme všem, kteří nás jakkoli podporovali, pomáhali nám a které naše akce bavili a užívali si je. Zejména díky Vám jsme nasbírali spoustu zkušeností, které se pokusíme zužitkovat v dalších aktivitách.

V Praze dne 17.1.2008

Tvyks, The Voracious a BBB! team


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016