PARTYINFO

 

MOSCOW NIGHT

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Smash (resident dygilev moskva), Mario (celnice)
Info:
http://www.youtube.com...
Popis:
start 22:00, vstup 400 czk
 
 
DJ Smash headlinerem Moscow Night v pražské Celnici
Klub Celnice pro Vás připravil na pátek 11. 1. 08 na oslavu starého a nového roku další pokračování již legendární party Moscow Night. Headlinerem bude DJ Smash (Dyagilev Moskva), kterého již není třeba klubové scéně představovat. Podle Night Life Awards 2006 je nejlepším klubovým Djem, dále producentem několika tracků a remixů, které se objevily na Top Listu roku 2006 – 2007, residentem takových moskevských klubů jako Dyagilev, Oseň, Opera.
 
Jeho specifický zvuk vychází z house, progressive a trancu a je typický pulsující bassovou linkou. Smash zde představí svůj projekt FAST FOOD, který byl založen 1.9.2007. Jejich první singl Moscow Never Sleeps byl uveden nejprve na ruské taneční scéně, ale kladně na něj zareagovala i západní Evropa. TOM NOVY podpořil tuto skupinu a vyprodukoval dva remixy, které se ihned umístily v evropských tanečních hitparádách. Sander Kleinenberrg označil tento singl za opravdu spalující a zahrnul ho do svého nejnovějšího mixu „This is Sander Kleinenberg“, realizovaném labelem Renaissance.

Videoklip MOSCOW NEVER SLEEPS můžete shlédnout zde:

Videa z Moscow night ke zhlédnutí zde:

Kapacita klubu je bohužel omezena, proto si zarezervujte svůj stůl včas na telefonním čísle + 420 777 502 505 - MICHAL.



DJ SMASH
www.djsmash.ru

DJ SMASH – DJ, skladatel, remixer a producent. Vyprodukoval více než 40 remixů, které bezmála všechny bodovali na předních příčkách hitparád prestižních rádií v Rusku. Autor hymny ceremonie „ Night life awards 2005“, autor megahitu „Pasha – face control“ atd. Prestižní ocenění Night Life Awards 2006 „NEJLEPŠÍ KLUBOVÝ DJ“, kde zvítězil z drtivou většinou počtu hlasů, považuje za momentálně největší úspěch svojí kariéry. K dosažení nejen tohoto úspěchu mu pomohl fakt, že během cesty „za svým snem“ se stává residentem nejpopulárnějších VIP clubů Moskvy jako byly např. Shambala (club roku NLA 2003), Zima project, Léto project (grand prix–club roku NLA 2004), Oseň project. V zahraničí hrál např. v Paříži (La suite), Courchevel (La Grande, Pyrole), Londýn (Elvisium-VIP room), St.Tropez (Nikky beach) atd. V současnosti je residentem DYGILEVa. Clubu, který získal při udílení DMA 2006 ocenění NEJLEPŠÍ CLUB SVĚTA!


DJ MARIO
www.djmario.cz

DJ MARIO - Profesionální hudebník, DJ a remixer, který pravidelně vystupuje po boku světových hvězd jako David MORALES, Roger SANCHEZ, MJ COLE, Bob SINCLAR nebo Frankie KNUCKLES v nejprestižnějších diskotékách Evropy a Ruska. Svoje sety, plné energické House music a Electra už mixoval v klubech PACHA, AMNESIA a BORA BORA na Ibize, OPERA a DYAGILEV v Moskvě, v londýnském TURNMILLS, v MAGMA Amberg, WILD ROSE v Thessaloniki. Je dlouholetým rezidentem předních pražských klubů CELNICE a MECCA, účinkuje na módních přehlídkách firem GUCCI, DOLCE & GABBANA nebo VERSACE a na jaře 2007 přijímá pozvání z řecké Soluně k letní rezidenci v clubu HOOLA HOOP, ležícím přímo ve stínu bájného Olympu. Neméně vysoko si cení svých angažmá na VIP akcích několika ročníků Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde se mu dostalo cti zahrát na parties pro Sharon Stone, Renee Zelweger, Danny De Vita, Andy Garciu, Roberta Redforda a řadu dalších ikon filmového průmyslu.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016