PARTYINFO

 

TRAMIX

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - tramvaj
DJs:
Madman, DFN, Yasha
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, Náměstí míru, afterparty: start 00:30 00:30 Top 10 CZ opening party Retro Music Hall
 
 
TRAMix jede na Top 10 CZ opening party v Retro Music Hall
Party sezóna 2008 začíná a s ní i první letošní TRAMix! Poprvé si tuto exklusivní jízdu Prahou můžete užít v pátek 11.ledna. Jako vždy bude plně připravena paluba moderního tramvajového vozu s instalovanou výkonnou zvukovou aparaturou. Bílé zářivky jsou vypnuty a místo nich je vnitřní prostor vybaven barevnou světelnou show. V tramvaji jsou k dispozici dva bary, na kterých můžete popíjet nealko, pivo, red bull křídla a další vybrané nápoje.
 
O hudební produkci a výbornou atmosféru v tramvaji budou během jízdy pečovat djs Madman, Yasha a DFN. Ti si připraví speciální sety jako poklonu pro pana Chrise Chemista, který byl TRAMix DJem po celých 5 let jeho trvání, ale na konci roku 2007 přesídlil zpět do rodné Anglie. Těšit se tedy můžete na opravdu nádherný hudební průjezd Prahou.. Vyjíždíme ve 22h z Náměstí Míru a vstupenky pořídíte za cenu 290Kč v síti Ticketstream – www.ticketstream.cz



Vstupenka platí i na následnou afterparty v Retro Music Hall, kam vás dovezeme v 00:30 a kde se bude pokračovat na TOP 10 CZ opening party s elitní sestavou djs Lucca, Orbith, Loutka, Chris Sadler, Michael C, The Kaos Boys, Pete Walk, Madman a Adam Cloud.

Info na www.tramix.cz, www.myspace.com/tramix a cs.wikipedia.org/wiki/TRAMix. Cena vstupenky je 290,- a platí na celou partyjízdu tramvají a následně i do klubu.

První TRAMix roku 2008 startuje v pátek 11.ledna ve 22:00 na Náměstí Míru.

Vstupenky Tramix + Retro Music Hall 
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016