PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007 - FINAL COMPETITION

Datum konání:
22.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha 7-Holešovice - Výstaviště
DJs:
Salomé de Bahia & DJ Mellow (fr), Tráva, Manio & Charlie One, Hector Lopez (esp), tba
Live:
Yvonne Sanchez & Band
Popis:
Finále prvního ročníku barmanské soutěže a party nejlepších podniků České republikystart, start 20:00, performance: Exkluzivní barmanská show, 10 exotic gogo dancers, bongo drummers, Reprezentanti 11 nejlepších podniků z celé České republiky se utkají v jedinečné barmanské soutěži a vy máte příležitost být u toho!
Line-up:
20:00 - 21:00 Latin intro music
21:00 - 22:00 Yvonne Sanchez & Band
22:00 - 22:30 Představení soutěžícich barů a barmanů
22:30 - 00:00 Elin & DJ Hector Lopez
00:00 - 02:00 Salome De Bahia & DJ Mellow
02:00 - 03:00 Charlie One & DJ Manio
03:00 - 03:30 Slavnostní vyhlášení vítězů barmanské soutěže
03:30 - 06:00 Tráva
 
 
Špičkoví barmani a Salomé de Bahia už zítra v Praze na Výstavišti Do Prahy zamilovaná Yvonne Sánchez Manio: "Salomé je normální hvězda, chce jen limuzínu a zlaté příbory." Hello! Na výstaviště přijíždí DJ Mellow
Latino kabaret Salomé de Bahia
Brazilská zpěvačka Salomé de Bahia jedné noci v roce 1994 svým šarmem zcela uchvátila ve slavném pařížském jazz kabaretu Chez Felix zástupce místního vydavatelství Yellow Production. Pro další budoucnost této značky se ukázalo, že šlo o zcela zásadní setkání. Když o čtyři roky později největší hvězda labelu DJ Bob Sinclar sháněl zpěvačku, vzpomněli si jeho spolupracovníci na Jihoameričanku s výjimečným, nezaměnitelným hlasem.
 
V Česku se charismatická Salomé naposledy ukázala v roce 2005 na party Global Connection v prostoru Abaton. Její vystoupení s DJem Mellow na Final Competition - Havana Club Tour de Bar 22. února v Praze na Výstavišti bude nezapomenutelný zážitkem.



Téměř celá devadesátá léta zpívala společně se čtyřiceti člennou skupinou Brazil Tropical. V Brazílii velmi oblíbený soubor tvořili muzikanti, zpěváci a tanečníci, kteří na pódiu usilovali o návrat k historii a tradici brazilské hudby v oblasti Bahia.

Zcela výjimečná barva hlasu byl důvod, proč si v roce 1995 Salomé vybrali k účinkování na brazilské kompilaci Reminiscence Quarteta Psycodelico´, který se na mezinárodní scéně setkal s obrovským úspěchem. Skupina byla téměř okamžitě zaplavena žádostmi o vystoupení. Ještě v tom samém roce společně se skupinou Brooklyn Funk Essential otevřela klub Divan du Monde v Paříži. Další důležité vystoupení pro kariéru v Evropě proběhlo na Jazz Bob Festivalu v Bringhtonu po boku věhlasných muzikantů Terriho Calliera a Gillese Petersona .

V roce 1998 začala Salome spolupracovat s Bobem Sinclarem na nahrávání singlu Sun Sun, jenž si od tehdy už slavného DJe objednalo vydavatelství Sony. Výsledek dopadl podle očekávání velice dobře, a proto se společně vrhli do dalšího projektu. Sinclar se rozhodl složit remake slavné skladby Steve Wondera ´Another Star´. Soulovou písničku slepého fenoména předělali do ohromujícího brazilského stylu a přejmenovali ho na Outro Lugar, která vyšla na albu Bossa Très Jazz.

Před šesti se temperamentní a věčně usměvavá Brazilka rozhoupala k vlastní. Album Cabaret skvěle charakterizuje její třicetiletou kariéru, dává posluchačům poznat její pohled na hudební svět, který je tvořen kombinací brazilské hudby a salsy, jazzu a elektroniky.
 
Na finále barmanského klání vystoupí Salome de Bahia, rodinné stříbro Boba Sinlara

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016