PARTYINFO

 

SNOW & BASS WARMUP

Datum konání:
12.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Gasr, Rudeboy, Katcha, Nookie + Mc Five Alive, Beast67 + R-vee, Rich, Medis

2nd stage - Basstien, Skiny, Nikita, Racocheyl + Krops
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 100 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Gasr
22:00 - 23:30 Rudeboy
23:30 - 01:00 Katcha
01:00 - 02:30 Nookie + mc Five Alive
02:30 - 04:00 Beast67 + R-vee
04:00 - 05:30 Rich
05:30 - 06:30 Medis

Lyžařská stage:

21:30 - 23:00 Basstien
23:00 - 00:30 Skiny
00:30 - 02:00 Nikita
02:00 - 04:00 Racocheyl + Krops
 
 
Drumstation Snow&bass warm up v Crossu
V sobotu 12. ledna se v klubu Cross uskuteční vyjímečná Drumstation – Snow&bass warmup, na které vystoupí londýnský liquid funkový specialista dj Nookie, kterého doprovodí jeho dvorní MC Five Alive! Drumstation přiblíží atmosféru workshopu Snow&bass, který začíná v neděli 13. ledna na Lyžařské boudě. Z účastníků Snow&bass dále v Crossu na warmupu vystoupí mc R-vee (Anglie), Katcha, Beast67, Basstien, Rich, Gasr, mc Jacob a hosté.
 
Sobotní all style jungle drum&bass party nabídne na dvou stagích mix hned několika stylů, od liquid funku přes techstep, raggajungle, new skool, oldschool až po nejnovější našláplé tracky. Krom účastníků hor ještě přijali pozvání: dj Rudeboy, další liquid funkový specialista ze Shadowboxu, dj Skiny z drumandbass.cz, djka Nikita, Racocheyl a Krops z Tuzex crew a dj Medis.

Drumstation Snow&bass warmup otevírá brány ve 20h raggajungle setem dje Gasra z Massive Elementz, bude pokračovat liquidfunkovým mejdanem nahoře a new skool drum and bassem dole. Potěšující zpráva je, že vstupné do Crossu je do 22h pouhých 50Kč! Po 22h je vstupné krásných 100Kč. Informace o party najdete na adrese www.drumstation.cz

DJ NOOKIE
Anglický DJ Nookie vydává nejen pod svým jménem, ale i pod Cloud 9, Second Vision nebo New Balance (společný projekt s Blame). Už na škole se pohyboval kolem pirátských rádií, electra, hiphopu a jazzfunku. Začínal u labelu Red Records, kde poznal většinu ze svých  studiových partnerů. Jeho prvotinou byl singl Give a little love, který vyšel u absolute 2 records a později znovu u Reinforced Records. V roce 1995 vydal své debutové LP u Reinforced Records – The sound of music, které katapultovalo Nookieho do středu pozornosti. Snow/Jazzmin pro kultovní label Moving Shadow jeho pozici jen upevnilo.

S LTJ Bukemem se Nookie zná ještě z dob, kdy si k němu s velkým afrem chodil do Red Records kupovat muziku. Když se LTJ Bukem dozvěděl, že Nookiemu vyšly tracky u Reinforced a Moving Shadow, slovo dalo slovo a Nookie se stal členem rodiny Good Looking, jíž se postupem času stal věrný. Jako New Balance mu u Good Looking vyšel track Reflections, jako Second Vision mu vyšel The Italian job a jako Nookiemu mu v roce 2002 vyšlo v pořadí čtvrté, avšak u Good Looking debutové album In@thedeepend, na kterém najdete tracky jako Innerspace, Dimensions of Sound či Natural Experience. Nookie je všestranný dj, co se týče stylů, není mu cizí ani hiphop, house či další. Také má na kontě mnoho remixů, např. Goldieho hit Inner city life, a další pro Cutty Ranks, Omni Trio, Ganja Crew či Adam F.Věčná omezení labelů, která znemožňují mladým producentům se prosadit, stejně jako obtížná dostupnost vinylů pro zahraniční DJe ho přivedla na myšlenku serveru na kterém lze za nízký poplatek stahovat downtempo, breaky či drumandbass. Server Strictly Digital spustil v létě 2004 a dnes už se může chlubit jmény jako Defunked, Aquasky, Mathematics, Blame, Carlito, Laroque či dokonce katalogy Moving Shadow, Hospital a Good Looking. V roce 2006 rozjel vinylový label Phuzion Records, má pravidelný pořad na radiu Ministry of sound a pravidelnou drum and bassovou party Atmosphere. 

Linky:
www.phuzionrecords.com
www.myspace.com/djnookie   
 
SNOW & BASS je týdenní akce – pobyt na horách s možností výuky a tréniku djingu, mcingu, produkce a snowboardingu. Výuka probíhá formou workshopů a konzultací, ke kterým budou k dispozici zahraniční i čeští účastníci akce. K dispozici bude 6kW soundsystem, světla, zvukové vybavení, během dne bude možnost pod vedením zkušených djs nahrát demo. Začínající i pokročilí djs a mcs budou mít možnost konzultovat všechny aspekty hraní s lektory.

Info na stránce: www.snowandbass.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016