PARTYINFO

 

LITTLE BROTHER

Datum konání:
20.02.2008 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Little Brother, BPM, Wich, Tuco, Royce Da 5’9” (usa), Gail Gotti (usa)
Info:
http://www.bbarak.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 - 21:00 Tuco
21:00 - 21:30 BPM
21:30 - 22:30 DJ Wich presents Skoop Showcase featuring Royce Da 5’9“, Gail Gotti, Cha Cha
22:30 - 23:30 Little Brother
23:30 - 00:00 Grand finale freestyle show
00:00 - ??:?? Mejdlo
 
 
Koncert Little Brother, Royce Da 5 9, DJ Wich a další je zdarma
Místo toho, abyste si lámali hlavu, jak koupit lupen na Little Brother, BPM, Royce Da 5’9“, Gail Gotti a spol a případně snad v depresích v duchu trhali na kusy výplatní pásku svou, případně svých sponzorů, buďte v klidu. Nemusíte platit nic, takže si radši lámejte hlavu s tím, co za ušetřené peníze koupíte za dárek. Rozhodli jsme se změnit celý mejdan v narozeninovou oslavu a kdo by nechal lidi na svou narozeninovou párty platit? Rob tedy určitě ne.
 
Nešálí vás smysly, nemáte ani polární sněhovou slepotu, ani záchvat tropické horečky, blíží se středa 20.2., blíží se jistě nejzajímavější RAP akce poslední doby, blíží se moment, kdy klub Lucerna Music Bar roztrhají na kusy Little Brother, BPM, DJ Tuco a parta okolo SkoopRoyce Da 5’9“, Gail Gotti, Cha Cha, Cali Agents, J-Ro, DJ Phat Phillie, Tek Nizzle, a další … A tohle všechno od nás dostanete zadarmo (kdo si již koupil lístek v předprodeji, tak ho může vrátit buď tam, kde ho koupil nebo dostane peníze zpět na místě). Teď už jsem jen zvědav, s jakým dárkem se vytáhnete vy?



A víte co, pokud si chcete ušetřit ještě pot nervozity, jestli dorazí všichni, co mají dorazit, stačí si prohlídnout fotky z toho, jak to včera vypadalo v The Best Damn Rap Show – taková koncentrace rapu a rapperů na jedno rádio studio tu ještě nebyla, teda pokud nejste Sway, ten americkej a nemoderujete Wake Up Show. A pokud si dáte ještě jeden předkrm, než přijde hlavní středeční náklad, nalaďte dnes v 16 hodin svoje televizní přijímače na kanál Óčko, případně váš prohlížeč na www.ocko.tv a koukněte se na Inbox. Little Brother, Royce Da 5’9“, Cha Cha, DJ Wich live… Tak se nenech přemlouvat, zkontroluj to a ve středu doraž včas!
 
Český rapový únor obohatí Little Brother

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016