PARTYINFO

 

X-TREME VIOLATION - BROKEN EDITION

Datum konání:
11.01.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Pixie, Suki, Lookshot & Mc KaaCZa, Ms. Mona, Mind, Bourama, San Dal, Kumšt, The Opponent Bros
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 Mind
22:30 Ms. Mona
00:00 Lookshot + Mc KaaCZa
01:00 Pixie vs. Suki
04:00 Lookshot + Mc KaaCZa
??:?? end

2nd stage:

21:00 The Opponent Bros
00:00 San Dal
01:15 Kumšt
02:30 Bourama
 
 
X-Treme Violation tentokrát bez techna
Ano, už je to tak. Někoho tím možná nepotěšíme, někoho možná ano. Páteční X-Treme Violation dostala po nemylých organizačních útrapách podtitul Broken Edition. Jak se to vlastně stalo a co se tedy bude dít si přečtěte v následující tiskové zprávě. Čtvrtý díl X-Treme Violation naplánovaný na pátek 11.1. bohužel utrpěl zranění. Vzhledem k tomu, že klub Cartel 17 (bývalý InSpiral) ještě není schopen provozu, musela být jedna ze stages naplánovaných pro tuto akci zrušena. Vzhledem k rozdělení původních stageí na Techno/house, Breakbeat/Jungle a Reggae/chillout, byla po dlouhém uvažování zrušena právě ta první, jelikož ty ostatní se k sobě hodí jaksi více. Kdo tedy na X-Treme Violation vystoupí?
 
Na Drum and bassové stagei se můžete těšit na 5 DJs a jednu MC. Hlavním magnetem se stalo oblíbené duo pražských DJs – Pixie a Suki, ze známého Crew Tele2Beatz, od kterých se můžete těšit na nadupaný drumandbassový set. Dalším bude plzeňsko-rakovnický DJ Lookshot, který si pro vás společně s MC KaaCZou připravil pestrobarevný drumandbass. Pozvání přijala také sympatická domažlická DJane – Ms.Mona, která si vás získá svým veselým raggajunglem. Vše o deváté započne set jejího krajana DJe Minda z undergroundcity.cz Crew, který vás potěší promakaným Breakbeatem. Tato stage najde své útočiště v klubu Neutral.

Druhá stage, o něco pohodovější se ponese převážně v rytmech Reggae. Vše ale o deváté začne pestrým freestylovým setem již dosti známé plzeňské dvojice The Opponent Bros. Další sety už budou záležitostí reggae specialistů nejprve to bude San Dal z Plzně a po něm DJ Kumšt z Domažlic. Ovšem zlatý hřeb této stage, která bude sídlit v InSpiralské restauraci bude česko-senegalský DJ a reggae superhvězda – DJ Bourama.

Vstupné bylo stanoveno na 50 českých korun, začínáme v devět hodin odpoledne:) Již teď se ale můžete těšit na březnovou X-Treme Violation 5, kde vám jistě tu "komorní" atmosféru pátečního čtvrtého dílu vynahradíme. Ale o tom až jindy.

Takže souhrnem: Start 21:00 – 2 stages – 11 umělců – konec gdowígdy – entry 50 (pade) – DJs Pixie, Suki, Lookshot + MC KaaCZa, Ms. Mona, Mind, Bourama, San Dal, Kumšt, The Opponent Bros.
Na akci bude také k dispozici infostánek "Harm Reduction – Snižování rizik" centra pro protidrogovou prevenci a terapii (CPPT) v Plzni.

Těšíme se na všechny vyznavače Reggae a Drum'n'bassu, a na všechna milovníky pohodový hudby!

MDP crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016