PARTYINFO

 

SHADOWBOXING

Datum konání:
23.02.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Glyon (seriouz seriez, at), 2K (shadowbox.cz), Nitrous (shadowbox.cz), Sweg (shadowbox.cz), X.Morph (redrum crew)
Info:
http://www.shadowbox.cz
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 2K & Nitrous & Sweg
00:00 - 01:00 X.Morph
01:00 - 02:30 Glyon
02:30 - ??:?? 2K & Nitrous & Sweg
 
 
Shadowboxing v brněnském klubu Perpetuum
Shadowbox ve spolupráci s brněnským klubem Perpetuum připravil na sobotu 23. února drum & bassovou akci Shadowboxing, na které se jako headliner představí rakouský DJ a promotér Glyon.
 


Dalším hostem bude v Čechách dobře známý DJ X.Morph, zakladatel Redrum crew, který bezesporu patří mezi matadory moravské drum & bassové scény. O support se dále postarají zástupci Shadowbox Mafie ve složení, 2K, Nitrous a Sweg, jejichž jména můžete řadu let pravidelně vídat na line upech předních drum & bassových akcí.



Těšíme se na vás v sobotu 23. února. Nezapomeňte! Shadowboxing v Perpetuu startuje ve 22. hodin a vstup na akci bude příznivých 50 korun.

DJ Glyon profil:
Pochází z rakouského Linze, kde také dosud provozoval svoji činnost. Glyon je u našich jižních sousedů považován za jednoho z průkopníků tamního dnb, je oblíben díky přesným mixům, skvělé selekci desek a pestrosti jeho setů. Jeho význam pro scénu je navíc v tom, že již 8 let provozuje Seriouz Seriez Kru, která uspořádala nepřeberné množství akcí, namátkou: Ed Rush, Zinc, LTJ Bukem, Tali, Cause 4 Concern, Lee, Cyantific, BSE, Teebee, Concord Dawn, Makoto, Commix, Shabba, Moose a v neposlední řadě i Shadowbox kru! Glyon se pomalu začíná prosazovat i na mezinárodním poli, sety odehrál například v Itálii, Švýcarsku, Čechách či Slovinsku. V jeho bagu najdete pouze ty nejčerstvější tituly včetně dubplatů. Nenechte si ujít!

www.myspace.co/djglyon

info:
www.shadowbox.cz
www.perpetuum.cz
www.redrum.rave.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016