PARTYINFO

 

LEČO

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Opac Djs (leco.poslouchej.net), LoCCo (freakdjs.com)
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk, holky do 23:00 zdarma
 
 
Lečo @ River Club – Občanská Plovárna
V sobotu 19.1.2008 budete moci poprvé v novém roce ochutnat Lečo. Nezaměnitelná hudební produkce hravě překonávající hudební žánry, originální dekorace a sexy atmosféra – Lečo přesně tak, jak ho máte rádi. Noc pro všechny mlsné jazýčky! Jako šéfkuchaři se vám představí Opac Djs a LoCCo. Podívejme se spolu pod pokličku jejich hrnců a pánví a uvěříte tomu, že Lečo je výživné – Lečo djs jsou totiž připraveni míchat jako o život!
 
K výrobě toho nejlepšího Leča je zapotřebí důkladná příprava těch nejvybranějších surovin, které jsou na trhu k sehnání. Občas je nutné sáhnout i do soukromých zásob, aby výsledná chuť opravdu splňovala požadovanou kvalitu. Tato část přípravy je tou nejdůležitější a žádný Lečo dj si ji nedovolí podcenit. Za příchodu prvních návštěvníků vložíme několik desek hip hopu a funky a společně mícháme na gramofonech a final scratchi. Dle nálady můžeme tuto směs začít prokládat latinem, dokud se klub řádně nezaplní.

Po tomto Lečo předkrmu přijde čas na hutný hlavní chod v podobě electrodiscobreaks. Za velmi častého a precizního míchání servírujeme jednu pecku za druhou několik hodin až se publikum dostane do varu. Při atmosféře, která by se dala krájet, může přijít i ten správný čas na dezert v podobě liquid funku. Po celou dobu přípravy Lečo zjemňujeme spoustou vokálů a známých melodií a kořeníme špetkou scratchingu nebo jiného pikantního koření.

Přejeme dobrou chuť!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016