PARTYINFO

 

SATURDAY NIGHT´S FEVER

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Chris Sadler, KubeeCZech, Vincent Vega, Marty K!,TH Love, Tossit, Tossit, Chochacz
Live:
Tereza Halova (vocal)
Info:
http://www.liquidclub.cz
liquidliberec@atlas.cz
Popis:
start 20:30
 
 
Saturday night´s fever v libereckém Liquidu
Saturday night´s fever je vyjímečná party pro všechny milovníky dobrého house a techna, pro ty, kdo se chtějí bavit a tančit až do rána a kdo chtějí prožít nezapomenutelnou sobotní horečku. 
 
Během tohoto večera zahraje jako hlavní host živoucí legenda českého i anglického DJingu Chris Sadler, o kterém psát je jako nosit dříví do lesa. Kdo ho snad nezná (zřejmě proto, že se posledních deset let nacházel na jiné planetě), může se informovat na www.chrissadler.com, všichni ostatní se už teď těší na další z jeho našlapaných houseovo-technových vystoupení, které nenechá nikoho v klidu sedět. Na hlavní stage spolu s ním vystoupí i KubeeCZech a Vincent Vega (a.k.a. Hightower) z formace Full Range, s nimiž jste se mohli seznámit už na jejich party Dance night fusion a kteří si s sebou kromě mocně groovových desek opět přivezou i svůj laserový a světelný park, stejně jako několik dalších kiloWatt zvuku. Umocnění prožitku z této ne-běžné Party jistě dodá i Tereza Hálová, která přidá live vocal. Začátek večera osladí DJane TH Love a podporu na hlavní stage zajistí i Liquid rezident Marty K! a belgická DJská osobnost Tossit (www.siriussmartsounds.cz).

Hlavním úkolem, kterého se ale DJ Tossit ujme, bude velké zpestření této party – Chill outová stage, která bude v provozu celou noc, a která znaveným tanečníkům nabídne možnost  za zvuků klidnějších, než na hlavním pódiu, si v klidu posedět, sledovat videoprojekci, nebo jen tak lehce tančit v rytmech chill-outu. Podporu Tossitovi zajistí další vzácný host (z bookingu Bukanýr houseboat z Prahy) – DJ Chochacz, který specielně pro vás a pro Staurday night fever přiveze svůj klidný melodický house.

Takže – progressive Saturday night´s fever stage, Chill out stage, 7 DJs v čele s Chrisem Sadlerem, lasery a spousta světel, zvuk na jaký nejte zvyklí, to vše vám přináší Velká Party - Horečka sobotní noci - v Liquidu v sobotu 19.1!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016