PARTYINFO

 

PIG FEST - NEW EUPHORY

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Plzeň - KD Peklo
DJs:
Sven Wittekind (de), Agent, Steen & The Keeper, Quickie vs THC, Golpe vs Muerte, Maxwell K5
Info:
http://www.pigsproduction.net
Popis:
start 20:00, vstup na místě 299 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Maxwell K5 (výherce soutěže)
21:30 – 23:30 Quickie vs. THC
23:30 – 01:30 Steen vs The Keeper
01:30 – 03:30 Agent
03:30 – 05:30 Sven Wittekind
05:30 – 07:30 Golpe vs. Muerte
07:30 – 08:00 Golpe vs. Muerte…. the Hardstyle baby
 
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Pig Fest New Euphony - last info 5x5 Sven Wittekind k Pigfest XII. - New Euphory
Sven Wittekind headlinerem Pig Festu
Další porce prasečích dobrůtek bude servírována v sobotu 17. května v prostorách plzeňského Pekla. Největší západočeský festival elektronické hudby Pig Fest se ve své klasické techno verzi odehraje už podvanácté. Hlavní hvězda bude západního dovozu a je jí Sven Wittekind z Německa, jehož jméno již důvěrně znají návštěvníci brněnské Apokalypsy a Summer Of Love a kterého si teď představíme. V článku najdete také necelý měsíc starý set ke stažení, z oslavy Svenových narozenin.
 


Majitel 3 labelů Inflicted, Toolteror a SWR Sven Wittekind hudebně vyrostl v německých klubech U60311 ve Franfurtu či berlínském Tresoru. Do širšího podvědomí hudebních fanoušků se dostal díky své produkci a remixům tracků pro DJe Rush, Roberta Natuse či Maria Ranieriho. Jako člen Abstract bookingu se objevuje na všech velkých akcích po celé Evropě. Za zmínku určitě stojí Awekenings, TDK Timewarp, I Love Techno, Nature One, InQontrol, Mayday či vystoupení na Summer of Love a Apokalypse u nás.

V minulém roce vydal debutové album Seven Deadly Sins, které bylo v anketě, vyhlášené německým časopisem Raveline, zvoleno jako 4. nejoblíbenější album loňského roku. Mezi Dji se pak Sven v hitparádě téhož časopisu umístil na 5. místě. Počátkem tohoto měsíce spatřilo světlo světa jeho zbrusunové EP s názvem Never Forget a na spadnutí je taky nová kompilace + DVD, které bychom se měli dočkat ještě tento měsíc.

DJ Agent si o Wittekindovi myslí. že „Sven patří k tomu nejlepšímu, co tato drsná odnož techna nabízí a po Rushovi je druhým nejpopulárnějším DJem tohoto stylu na světě. Jeho beat je nekompromisní, tempo přímo zběsilé.“ o čemž se budeme moci přesvědčit již tuto sobotu v plzeňském Pekle na dvanáctém Pig Festu.

Sven Wittekind @ Allstedt 4/2008



Set ke stažení:
Sven Wittekind @ Wittekind`s B-Day Capitol Bingen 19.04.2008
 
DJ goLPe v rozhovoru před květnovým Pig Festem Jak se znají Steen & Keeper Pig Fest hledá superstar 2 Prase, Peklo a Hvězdná brána

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videorozhovor @ Sven Wittekind - Pigfest XII
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016