PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Filterheadz (be), Michal Poliak, Agent, Home, Molczik, Majkl
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
20:00 gate open

21:00 – 23:30 Molczik + Majkl
23:30 – 01:00 Michal Poliak aka BB Mike
01:00 – 02:30 Filterheadz
02:30 – 04:00 Agent
04:00 – 05:00 Home

05:00 Tradiční Afterparty v klubu K2 v Kolárově ulici v Plzni
 
 
Discovery - last info + výherci volných vstupů
Dancemedia má zbrusu nový web
 
 
Dámy a pánové, holky a kluci, fandové taneční muziky. Plzeňská promo agentura Dancemedia si dovoluje oznámit spuštění zbrusu nových webových stránek www.dancemedia.cz. Záměrně nemluvíme pouze o webové prezentaci, neboť web dancemedia.cz by měl sloužit i k jiným účelům a měl by být spíše „poloaktivním“ portálem, než pouhým informačním místem. Najdete zde vedle těch nejaktuálnějších informací o akcích pořádaných agenturou i rozsáhlou fotogalerii, kterou neustále doplňujeme fotkami ze všech akcí, které Dancemedia kdy pořádala, dále sekci Downloads, kde si budete moci stáhnout sety DJs, kteří vystoupí na našich parties (obsah sekce Downloads bude průběžně měněn dle aktuální situace), Guestbook pro zanechání vzkazu, či připomínky a mnoho a mnoho dalšího. Důležitou část webu tvoří i presentace samotné agentury, která je určena především našim partnerům, nynějším i těm budoucím.

Věříme, že se Vám na našem novém webu bude líbit a že zde najdete všechny potřebné informace, které budete hledat. Pokud by se přeci jen našlo něco, co Vám na webu chybí, nebo co byste prostě rádi měli jinak, neváhejte se nám ozvat v našem guestbooku, či přímo na jeden z kontaktních emailů. Web se stále dotváří, proto mějte s některými jeho částmi zatím trpělivost. Během pár dní bude vše běhat tak jak má. Děkujeme.

Vaše Dancemedia
www.dancemedia.cz
 
Discovery - Line up DJ Molczik: "Hraní mě teď baví víc než kdykoli předtím!" Víte určitě, kdo je DJ Agent a co už dokázal? DJ Majkl: „Nikdy jsem neměl zapotřebí machrovat…“ Discovery presents DJ Michal Poliak aka BB Mike Příběh belgických Filterheadz Discovery – info o předprodejích Belgičtí Filterheadz přijíždějí do Plzně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016