PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Filterheadz (be), Michal Poliak, Agent, Home, Molczik, Majkl
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
20:00 gate open

21:00 – 23:30 Molczik + Majkl
23:30 – 01:00 Michal Poliak aka BB Mike
01:00 – 02:30 Filterheadz
02:30 – 04:00 Agent
04:00 – 05:00 Home

05:00 Tradiční Afterparty v klubu K2 v Kolárově ulici v Plzni
 
 
Discovery - last info + výherci volných vstupů
Již tento pátek od 20:00 se otevřou brány největšího západočeského klubu Alfa a odstartuje tak další pokračování party Discovery, tentokrát s belgickými Filterheadz. Mrkněte na poslední informace k akci.
 


SOUTĚŽ:

 
Soutěžní otázka zněla:
Který z následujících megahitů nesložil belgický projekt Filterheadz?

Správná odpověď:
c) The Prophet

2 x volný vstup vyhrává:
Andrea Mikulášová, Kamenice
Eva Fričová, Plzeň
Pavel Kubeš, Plzeň
Miroslav Skáčik, Rumburk
Martin Kukuk, Losiná

Ale POZOR! Novinkou agentury Dancemedia je losování 10 volných vstupů pro členy Dancemedia klubu na každou z našich akcí. Proto pokud jste se ještě nezaregistrovali, můžete tak učinit na www.dancemedia.cz a příště vyhrát volný vstup právě vy!

Na tuto Discovery vyhrávají volný vstup tito členové klubu:
Richard Kavina, Martin Šmídek, Jana Kohoutová, Lucie Maňáková, Stanislav Balvan, Michal Mareš, Jitka Zaňáková, Iveta Zelenková, Radek Ženíšek a Petr Holý.

Výhercům gratulujeme a jako vždy upozorňujeme, ať si nezapomenou s sebou doklad totožnosti, kterým se budou muset prokázat u vstupu. Kontrolován bude i email, ze kterého odpověď přišla.

LAST INFO and INSTRUCTIONS:

Prosíme všechny fanoušky techna, aby se u vstupu netlačili a řídili se pokyny ochranky. Berte rovněž na vědomí, že do Alfy je zakázáno vnášet jídlo, pití, sklo, zbraně a jakékoli jiné nebezpečné předměty. Do klubu je také zakázáno vnášet drogy a jiné ilegální látky. Ochranka si z důvodu bezpečnosti nás všech může vyžádat prohlédnutí vaší příruční tašky, či batohu.

Rovněž prosíme o trpělivost ve frontě na šatnu. Na premiérové vystoupení projektu Filterheadz v západních Čechách se chystá velký počet lidí, proto pokud se chcete čekání na šatnu úplně vyhnout, doporučujeme přijít do Alfy na začátku akce, tedy do 21:00.

Vše důležité bylo již řečeno, takže nezbývá než vyčkat do pátku 20:00 a pak rozjet pořádný mejdan. Všem Vám přejeme báječnou noc plnou skvělé muziky!
 
Dancemedia má zbrusu nový web Discovery - Line up DJ Molczik: "Hraní mě teď baví víc než kdykoli předtím!" Víte určitě, kdo je DJ Agent a co už dokázal? DJ Majkl: „Nikdy jsem neměl zapotřebí machrovat…“ Discovery presents DJ Michal Poliak aka BB Mike Příběh belgických Filterheadz Discovery – info o předprodejích Belgičtí Filterheadz přijíždějí do Plzně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016