PARTYINFO

 

STRONG BEATS 11 - JUNGLIST

Datum konání:
26.01.2008 - sobota
Místo konání:
Dvůr Králové nad Labem - Barakuda
DJs:
Pixie, Denius, Grasshopper, Cyberpete, Trifid
Info:
http://www.DK-DJ.com
Popis:
start 20:00, vstup 60 czk
 
 
Strong Beats v královédvorské Barakudě
Téměř po roce opět poctí královédvorskou klubovku Strong Beats svou návštěvou oblíbený pražský DJ Pixie. Druhým váženým hostem a premiéru ve Dvoře si odbude pardubický talentovaný producent Denius a vše doplní známá squadra DK-DJ. Ve spojení s přátelskou atmosférou klubu Barakuda je to ideální plán na sobotní večer 26.ledna!
 
PIXIEho asi netřeba sáhodlouze představovat. Tento sympatický mladík dokáže rozpohybovat snad každou párty. Jeho rychlé přesné mixy, svižný jungle/DnB říznutý převážně do raggae se v jeho podání setkává se značnou oblibou, a tak není divu, že kde se tento týpek objeví, je většinou skvělá atmosféra. Ti co snad ještě neměli tu čest, mohou čekovat jeho čestvý mix „RELOAD“, který naleznete na jeho mateřském webu www.t2b.org



Dalším hostem pro tento večer bude talentovaný producent DENIUS hájící barvy drumandbass.cz. Jeho tracky zná nejeden zasvědcený DnB fanoušek české produkce, ale i v zahraničí, kde mu vyšel například track na labelu Santorin. Pro představu o jeho tvorbě čekujte jeho myspace na myspace.com/deniusmusic

Jak již bývá zvykem, celý lineup doplní rezidentní Cyberpete. Dále pak Trifid, který celou akci rozjede svým breakbeatem a v neposlední řadě Grasshopper, který vám na své krátké návštěvě čech opět naservíruje něco ze své vinylové sbírky.

Tímto zveme všechny příznivce kvalitního DnB na tento díl STRONG BEATS, který proběhne 26.ledna v královédvorské Barakudě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016