PARTYINFO

 

TECHNO JE VŠECHNO 2

Datum konání:
29.02.2008 - pátek
Místo konání:
Boskovice - DD Music Club
DJs:
Jamal DJs (JackR vs Malda), Sven Lucius, Scorn, Corten
Live:
Carlos Rios & Oliver Kucera (back2back live, nl)
Info:
http://www.disharmonic.cz
scornak@gmail.com
Popis:
start 19:00, vstup 90 czk
 
 
Carlos Rios: " Techno je párty a párty je život!"
Druhé pokračování akce Techno je všechno
Pátek 29.2. nebude vyznamným dnem jen proto,že je jednou za 4 roky.Pro několik lídí se večer možná stane nezapomenutelným.Všem milovníkům kvalitního techna,by jistě tato párty neměla uniknout. Druhý díl akce Techno je všechno je naplánován právě na tento večer.
 
Tahle párty je hlavně o dobré muzice, a proto zde hrají jen ti,kteří takových kvalit dosahují.Po velice uspěšném vystoupení na Apokalypse 25. se k nám z Holandska vrací Carlos Rios, který vystoupí ve spoulečném Back2Back live setu se svým kolegou z Treshold bookings a je jím Oliver Kucera. Tento nadupaný tandem, který svou hudbou drtí parkety na takových akcích jako Awakenings, Dance Valley, doplní velice oblíbení čeští "Space Djz" alias Jamal Djs. Že se bude hrát pěkně od podlahy, o tom vás přesvědčí Scorn. Kvalitní techno nabídne Sven Lucius, pěkně roztancuje Mr.Pole a nic své pověsti nezůstane dlužný i Corten.



Vstup 90 Kč, pozitivní energie, tvrdé beaty, mimořádně i dekorace, začátek již v 19:00, akčí hodinka na vodku za 10 Kč, dívky od 19:00-21:00 vstup zdarma, nezapomenutelná atmosféra a ještě mnohem více.

A nezapomeňte.....Hudba na prvním místě!

Download:
Carlos Rios - zde
Oliver Kucera & Carlos Rios - zde, zde, zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016